IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Русата Златка и Джизъса на море на Малдивите

1 февруари 2022 09 00

Плеймейтката не спира да се снима по бански на плажа

IStockphoto

IStockphoto

Благой Георгиев заведе Русата Златка на Малдивите. Това виждаме от снимките им в социалните мрежи. Почивката най-вероятно е като подарък за плеймейтката, която на 12 януари стана на 36.

Двойката се отбеляза от 5-звезден хотел, разположен на първа линия в атола Северно Мале. Той се състои от различни вили с директен достъп до океана.

След като показа как си почива след полета и спортува, Златка Райкова демонстрира новите си модни находки, отивайки на лазурния бряг.

Освен сет от дълга пола с цепка и къс топ с пера, любимата на Джизъса демонстрира и сатенения си комплект за плаж – къси панталонки и горнище с дълъг ръкав, което се връзва под бюста.

В импровизирана фотосесия на пясъка, половинката на футболиста позира с актуални модели бански. Единият е бял и по-изчистен, докато другият е с високо долнище и горнище с една рамка, и двете с животински принт. Те са съчетани със страхотни аксесоари – колиета и гривни с висулки в златисто.

Докато Райкова показва перфектното си тяло, Георгиев не пропусна да се снима по шорти, за да видим почти всичките му татуировки.

„Аквамен“, пошегува се негов последовател. Други пък го разкритикуваха за това, че почти няма място по себе си, което да е без рисунка с мастило.

Най-вероятно Златка и Благой са оставили сина си в България, за да се насладят максимално на своята романтична почивка.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари