IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика на Малдивите за Биляна Йотовска и Димитър Димитров

15 октомври 2021 08 40

„Пътуването те прави по-богат“, споделя фитнес моделът

БГНЕС

Биляна Йотовска и половинката ѝ Димитър Димитров замениха лошото време в София с нова доза слънчеви лъчи на Малдивите. Фитнес моделът не спира да споделя как си изкарва в луксозния хотел, в който са отседнали.

„Заедно е любимото ни място“, пише красавицата към кадър, на който тя и съпругът ѝ са в джакузито на открито, украсено с множество листенца от цветя.

По-рано Йотовска получи уникална закуска – сервирана в табла във формата на сърце.

Освен със снимки по бански от уникалния плаж, Биляна разгорещи страстите сред последователите си и с кадри от ваната. Тя се снима и с типичен представител на тамошните ширини – птица, кръстоска между орел и патица.

В началото на септември, преди почивката на Малдивите и изпращането на дъщеря им на училище, известното семейство бе за седмица в Египет.

„Пътуването е единственото нещо, което купувате и ви прави богати“, коментира още Йотовска, която ще се върне у нас с много хубави спомени от райското кътче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари