IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Фил Колинс с трогателно послание за рождения му ден

12 февруари 2022 18 00

Музикантът стана на 71 години

БГНЕС

БГНЕС

Тя е млада актриса, която познаваме от филми като „Огледалце, огледалце“ и „Толкин“. По-късно стана по-известна чрез телевизионния сериал „Емили в Париж“. Тя е Емили Колинс и не всеки знае, че е дъщеря на популярен музикант.

Наскоро звездата сподели своя снимка от детството, на която я виждаме на раменете на Фил Колинс. А поводът за това бе, че в края на януари той стана на 71 години.

„Честит рожден ден, тате. Вече може и да не се събирам в ръцете ти или да седя на твоите рамене, но продължаваш да ме прегръщаш силно, когато наистина имам нужда от това“, написа Лили, която на кадъра е бебе само на няколко месеца.

Брюнетката признава, че не прекарва много време с баща си, но винаги, когато са заедно, той ѝ обръща необходимото внимание. Тя разкри и още подробности за връзката си с легендарния певец.

„Независимо дали с гордост те гледам на сцената, смеем се заедно у дома, играейки Trivial, винаги ще съм благодарна за моментите и спомените, които споделяме. Особено за тези, които сега ценя като възрастен“, продължава Колинс.

Лили изтъква, че „обича татко си до Луната и обратно“, като му благодари за пореден път за подкрепата и вдъхновението, което ѝ дава.

Трогателният пост на актрисата е харесан от над 770 хиляди души, като много нейни колеги, приятели и роднини се присъединиха към пожеланията за рождения ден на музиканта. „Голям фен съм на баща ти!!! И от днес съм и на теб!!! Така че, честит рожден ден на баща ти!!! Той трябва да се гордее с това, което е постигнал и най-вече с това, че има една любяща дъщеря!!!“, сподели потребител на Instagram под снимката.

В своята биографична книга, която бе пусната през 2017 г. Лили не крие, че заради известността и ангажиментите на Фил Колинс, тя го виждала много рядко в детските си години. И затова се стремяла да не прави глупости, с които да се отчужди още повече от него. Неслучайно първата глава от нея е озаглавена „Писмо до всички татковци“.

„Станах особено внимателна за това какво и по какъв начин казвах, страхувайки се, че ще си помисли, че съм ядосана или не го обичам. И истината е, че бях ядосана. Липсваше ми и го исках там!“, споделя тя.

Колинс разкрива още, че много от нейните несигурности в живота се дължат на връзката, която е изградила с баща си през годините или по-скоро на множеството пропуснати моменти с него. Днес тя коментира, че му е простила и се стреми да навакса, защото си остава неговото малко момиченце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари