IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото звездно поколение: Тайните на Лили Колинс за красота

11 януари 2022 12 30

Актрисата бързо се превърна в една от любимките на зрителите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Персонажът ѝ в „Емили в Париж“ може да е известен с убийствения си усет за мода, но с плътните си вежди, зелените очи и безупречния млечен тен, моделът и актриса Лили Колинс е пълна икона за красота. От големия договор, който сключи с Lancome през 2013 година и все още изпълнява, до запомнящите се прически и грим на червения килим през годините, може да се каже, че тя е оставила своя отпечатък в света на красотата.

Все пак Лили малко прилича на своята екранна персона. Спокойната естетика на френското момиче определено се вписва в нейната лична философия за грижа за кожата и отношението ѝ към козметиката. Въпреки че не е френска гражданка и прекарва летата си в родната си Великобритания, Колинс подхожда към визията си по примера на френските дами.

„Единственото нещо, което обичам във френската философия „гримиране без грим“ е свежата и чиста кожа“, казва актрисата пред Vogue. Допълва, че колкото по-малко козметика има по лицето си, толкова по-малко неща могат да се объркат или да се разтекат.

Ако, като Лили, искате да създадете повече ефект с по-малко продукти, когато става въпрос за вашата собствена грижа за кожата и грим, тогава сте попаднали на правилното място. Тези съвети, дадени директно от самата Колинс и от нейния екип за красота, ще ви помогнат да постигнете блясъка ѝ за нула време.

Забравете за луксозните лечения и надценените продукти. Лили наистина е свързана с малките удоволствия и като цяло естественото възприемане на красотата.

Петте тайни на Лили Колинс за красота

Слънцезащита

Въпреки че е родена в Калифорния и през по-голямата част от годината живее там, няма да намерите Лили да се припича на слънце в почивните дни. Ако все пак я видите на плажа, бъдете сигурни, че тя е сложила необходимото количество слънцезащита върху тялото и лицето си. Макар да иска да почернее, актрисата знае, че ключът към борбата със стареенето е последователността в използването на слънцезащитен крем.

Пазарува от местните магазини

Може и да е лице на известната марка Loncome и със сигурност използва техните продукти за грижа за кожата, но понякога Лили Колинс посяга към бюджетните козметични продукти. Това важи с пълна сила, когато става въпрос за хидратация на тялото. Любителка на балсама за устни, актрисата разчита на продукт, който струва само 4 долара.

„Този балсам предлага наистина страхотна хидратация и също така създава леко хладен ефект заради ментата, която аз обожавам“, казва звездата пред Byrdie. Допълва, че използва продукта всеки ден по няколко пъти.

За останалата част от тялото си тя е също толкова икономична. Ако усети, че кожата ѝ е суха, веднага посяга към кокосовото масло. Но не мислете, че продуктът е на някоя скъпа марка. Лили си го набавя от местния магазин за здравословни храни и козметика.

Без грим в леглото

Независимо дали носи по-естествена визия, дали е извън работа, или е в пълен блясък за голямо събитие, Колинс никога не забравя да измие лицето си в края на деня и тази рутина е ключът към чистата ѝ кожа. „Трябва да е ясно на всеки, че свалянето на грима преди лягане е много важно. Задължително е. Никога не мога да си легна, ако имам нещо по лицето“, казва тя пред New Potato. В същото време звездата поддържа доста опростена вечерна рутина. Използва овлажняващ крем, който обаче не е твърде тежък, но предлага всички необходими ползи за кожата.

Ниска поддръжка на веждите

Може да си мислите, че зад известните ѝ вежди в стил Одри Хепбърн има някакъв умел начин на оформяне, но истината е, че Лили Колинс просто е родена с перфектни вежди. Според гримьорката ѝ Фиона Стайлс, те изискват много малко суетене и подстригване, когато актрисата бива подготвяна за снимки. „Винаги ги сресвам и след това поставям гел за вежди“, казва Стайлс пред L'Officiel. От време на време се налага да се запълват появили се дупки, но това се случва много рядко.

Самата Лили казва пред Vogue нещо подобно, като споделя, че разресва веждите нагоре и завършва визията като нанася малко хайлайтър върху извивката. Това обаче е цялата поддръжка, която актрисата прави за перфектните си вежди. Останалото е от гените ѝ.

Рискува с прическата си

Според фризьора ѝ Грегъри Ръсел, който за първи път работи с Лили през 2013 година за Met Gala, косата е едно от местата, където клиентката му обича да поема рискове. Той казва, че актрисата е отворена за нови предложения и вдъхновения, като напълно се доверява на преценката му и не се опитва да се меси в работата. От високи опашки до свободни къдрици, Лили със сигурност не е скучна на червения килим и не се появява с една и съща прическа два пъти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари