IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Шей Мичъл очаква второто си дете

8 февруари 2022 15 00

Актрисата от „Малки сладки лъжкини“ вече е майка на 2-годишната Атлас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Шей Мичъл ще се увеличи с още един член!

34-годишната актриса, позната от сериалите „Ти“ и „Малки сладки лъжкини“, разкри, че очаква второ дете от приятеля си Мат Бабел. Двамата вече са родители на 2-годишната дъщеря Атлас Ноа.

В специална публикация Шей публикува колекция от снимки, на които показва наедрялото си коремче. Към тях тя добави дълго описание, в което разказва за двете важни събития, които ѝ са се случили през последния месец – едно щастливо и едно тъжно. Преди няколко дни Мичъл съобщи на феновете си, че е загубила баба си, която често присъстваше в социалния ѝ профил, а последователите знаеха колко близка е връзката между двете. От публикацията става ясно, че малко преди баба ѝ да почине, Шей е разбрала за втората бременност.

„Сбогувайки се с близък човек докато изпитваш радостта, че ще посрещнеш друг показва невероятния цикъл на живота. Също така това беше най-предизвикателния период в моя живот“, написа актрисата под няколко снимки, на които позира гола до кръста и показва наедрялото си коремче. Допълва, че това е бил планът на вселената, тъй като тя е знаела, че Шей ще има нужда от подкрепа и радост, след като е загубила един от най-важните хора в живота си.

„Това е доказателство, че любов, живот и загуба могат да с е появят по едно и също време. Малки човеко, много сме развълнувани да те посрещнем. Дишам малко по-спокойно, знаейки че вие двамата сте свързани по толкова кармичен начин“, завърши Мичъл.

През август миналата година Шей разкри, че с приятеля си Мат Бабел биха искали да увеличат семейството си. Пред E!News тя се пошегува, че ако карантината продължи още дълго време, ще има още едно бебе, допълвайки че би се радвала да има повече деца, когато му дойде времето.

Няколко месеца по-късно тя каза пред People, че игнорира хората, които критикуват майките и техния начин на детско възпитание, като не чете коментари. „Нямам време за това“, категорична е звездата. Тя се обърна към всички майки и ги увери, че правят всичко по силите си и това трябва да им бъде основният фокус в живота. „Давам цялата си енергия и време на Атлас и нещата, които са ми важни. Фокусирането върху негативните коментари, които хората пишат в социалните мрежи, със сигурност не е един от приоритетите ми“.

Мичъл допълва, че всеки един родител трябва да прави това, което смята за правилно и да не се влияе от оценките и мнението на околните. „Животът е твърде кратък, за да се притесняваме от това какво ще каже този или онзи човек. И аз със сигурност нямам време за това. Има много по-хубави неща, които мога да правя и всеки един от нас трябва да спазва този модел“, завърши актрисата.

Засега Шей не споделя пола на второто си дете, нито кога трябва да се роди то.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари