IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Алуин направи рядък коментар за връзката си с Тейлър Суифт

11 февруари 2022 10 50

Британският актьор и американската певица са заедно от 5 години, чака се годеж!

БГНЕС

БГНЕС

Британският актьор Джо Алуин направи рядък коментар за връзката си с Тейлър Суифт, докато обсъждаше в интервю идеята за „отворена връзка“. Джо призна, че намира отворените връзки за „интригуващи“, но заяви, че самият той е в „моногамна връзка“.

30-годишният Алуин и 32-годишната Суифт държат романтиката си далеч от очите на обществеността съвсем преднамерено. Двамата са заедно от почти 6 години, но така и не са се появявали официално на червения килим като двойка. В същото време, според последните слухове, двамата са пред годеж.

Докато обсъждаше предстоящия си сериал по телевизия Hulu – „Разговори с приятели“, където неговият герой изследва отворените връзки, Джо потвърди, че той и Тейлър са 100% моногамни. „Мисля, че хората могат да правят каквото си искат и каквото ги прави щастливи. Очевидно аз съм щастлив в моногамна връзка“, каза той.

Красивият британец и американската попзвезда държат връзката си в дискретност, най-вече защото в миналото тя изживя много публични романси с редица знаменитости като Хари Стайлс, Калвин Харис, Джо Джонас, Джейк Джиленхол и Том Хидълстън. След като се сблъска с редица подигравки относно своя, неособено успешен любовен живот, Тейлър реши да не рискува отношенията си с Джо.

„Научих се, че ако говоря за връзката си, хората ще смятат, че тя е за обсъждане, а нашата връзка не подлежи на обсъждане“, каза Суифт пред вестник „The Guardian“, обяснявайки защо не иска да говори за Джо.

Стратегията ѝ изглежда работи, тъй като двамата са заедно от 2016 г. и нещата помежду им са все така стабилни. Въпреки че не говори за него, както много от известните си бивши, тя със сигурност е пяла за него. Тейлър е посветила много песни на любовта си в албума си Lover, включително заглавната песен I Think He Knows, а още и London Boy, Daylight и Paper Rings, като в песните си тя изразява желание да се омъжи за Джо.

Явно Алуин няма проблем с това, че е споменаван в песните на своята любима. „Не, нямам нищо против“, каза Джо пред вестник „The Sunday Times“. „Дори смятам това за ласкателно.“

Джо е не само възпяван в песните на Тейлър, но и участва в създаването им. Докато приемаше награда „Грами“ за Албум на годината през 2021 г., тя го поздрави и сподели, че той винаги е първият, който може да чуе всяка от нейните песни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари