IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт прави късометражен филм със звезда от Stranger Things

8 ноември 2021 17 40

Към тях се присъединява и Дилън О'Брайън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Тейлър Суифт вече имаха доста неща, които да очакват през месец ноември, но изпълнителката реши да добави още една интересна изненада.

Преди няколко дни 31-годишната изпълнителка обяви, че ще пуска късометражен филм, който ще е свързан с 10-минутната версия на песента ѝ All Too Well, която е част от новия албум Red (Taylor's Version), съдържащ презаписани песни от албума Red, излязъл през 2012 година.

Късометражният филм ще бъде режисиран от Суифт и ще бъде пуснат на 12 ноември заедно с Red (Taylor's Version). В него ще участват изпълнителката, Сади Синк, позната ни от сериала „Странни неща“, и Дилън О'Брайън, станал известен с ролята си в Teen Wolf. Тейлър сподели кратък клип от филма, на който виждаме как стара кола се движи през есенен пейзаж. „12 ноември. Запомнете го“, написа тя под публикацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

През юни Тейлър обяви, че следващият албум, който ще презапише, ще бъде Red, който печели две награди „Грами“ за албум на годината и най-добър кънтри албум. Това е вторият албум, който Суифт презаписва след Fearless (Taylor's Version), който излезе през април. В новия Red ще бъдат включени всичките 30 песни, които ги има и на стария.

Фийби Бриджес ще се присъедини към Тейлър за песента Nothnig New, Крис Стейпълтън се чува в I Bet You Think About Me, а Ед Шийран е компания на Суифт за Run. Последният вече е участвал и в друга песен от Red, която носи името Everything Has Changed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Решението на Тейлър да презапише първите си шест албума дойде, след като Скутър Браун закупи стария лейбъл на изпълнителката. Този ход му позволи да контролира записите на тези албуми. През ноември 2020 година Браун ги продава на Shamrock Holdings за 300 млн. долара.

Суифт обаче отказа да работи с частната компания, след като те са се свързали с нея след покупката. Причината е, че Браун все още ще получава дивиденти от нейната музика в продължение на години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Късометражният филм All Too Well, както и албумът Red (Taylor's Version) ще бъдат пуснати на 12 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари