IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смут в кралския двор – принц Чарлз се видял с майка си наскоро

11 февруари 2022 14 50

Той е с коронавирус

БГНЕС

БГНЕС

Положителният тест за коронавирус на принц Чарлз хвърли в смут поданиците на британския кралски двор. Херцогът на Йорк се е самоизолирал, но тъй като се е виждал с Елизабет Втора наскоро, има голяма вероятност и тя да се зарази. И докато тя остава под строго наблюдение и е ограничила контактите си, от Бъкингамския дворец за момента не коментират какво е показала нейната проба.

За момента се знае, че майка и син са се видели за нейния платинен юбилей, като кралицата не проявява никакви симптоми на вируса.

Според източник на Mirror, екипът на монарха не смята да дава специално изявление относно здравословното състояние на нейно величество. 

Не е ясно кога за последно Чарлз е бил при майка си. Той е видян в замъка Уиндзор на 8 февруари. И тъй като Елизабет Втора е там, не е изключено да я е поздравил радушно, както прави всеки път – с целувка по ръката или бузата, пише изданието.

кралица Елизабет

Getty

Чарлз обикновено поздравява майка си публично както с целувка по ръката, така и с целувка по бузата.

Припомняме, че британският престолонаследник даде положителна проба за COVID-19. От неговата пресслужба потвърдиха новината на 10 февруари, като изтъкнаха, че той се е самоизолирал и е добре.

Принц Чарлз се заразява повторно, като преболедува инфекцията през март 2020 г. Според информацията на Острова, той е напълно ваксиниран и има и бустерна доза.

принц Чарлз,

БГНЕС

В сряда бащата на Уилям и Хари, заедно със съпругата си, дадоха прием в Британския музей. За нейното здравословно състояние не се съобщава нищо.

Иначе, що се отнася до 95-годишната кралица, тя получи първата си доза ваксина през януари 2021 г. Предполага се, че миналия март са ѝ били втората, докато за бустер няма информация. Макар тя да не се е самоизолирала, ще ѝ правят бързи тестове всеки ден.

Заради коронавируса, принц Чарлз трябваше да отмени гостуването си в Уинчестър.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари