IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин наричал първородната си дъщеря прасенце

14 февруари 2022 09 00

26-годишната красавица сподели какво пишат за нея в медиите

БГНЕС

БГНЕС

Знаете ли, че Алек Болдуин има 26-годишна дъщеря? Преди да се обвърже с Хилария Томас, която му роди шест деца, Ким Бейсингър го дарява с момиче. Днес то работи като модел и актриса, освен това е ревностен защитник на правата на животните. Наскоро красавицата, която е взела доста от чертите на татко си, сподели забавно видео в Instagram. То е по водеща тенденция в TikTok.

„Моето истинско име е Айрланд, но медиите ме наричат…. дебела, безмозъчно малко прасенце, търсеща отчаяно внимание…, хранена със сребърна лъжица…“, се казва в клипа, споделен от наследничката на холивудската звезда.

„Това не е моето име“ е трендът, който много известни личности следват, правейки видеа с имената на героите, които са изиграли или пък прякорите, дадени им от фенове и приятели. В своето щерката на Болдуин обаче отделя внимание на това какво пишат за нея в медиите.

Айрланд е добавила „безмозъчно малко прасенце“ – начинът, по който известният ѝ баща я нарекъл в гласово съобщение, изтекло в публичното пространство през 2007 г. По това време той води дело с майка ѝ за това кой да поеме попечителството над нея.

Преди близо 15 години Алек Болдуин си навлече негативи върху себе си, след като TMZ публикува запис, в който той нагрубява своята дъщеря (на 11 тогава), защото не му се е обадила в уречения предварително час. И макар днес тя да му е простила за този моментен изблик на гняв, никога няма да забрави, че за него е „прасенце“.

През 2019 г., когато първородната дъщеря на актьора участва заедно с него в тв шоу, обяснява, че вече е забравила за всичко, като двамата дори се шегуват по повод прасето.

„Знам коя съм за първи път от много време насам и съм развълнувана да ви покажа върху какво работя. Знам, че решението ми да работя в развлекателната индустрия, разбира се, ще доведе до постоянно сравнение с постиженията на двамата ми родители…“, посочва младата актриса.

По думите на Айрланд, тя загубила твърде много време, четейки заглавията за нея в медиите и ядосвайки се за какви ли не абсурдни определения за нея.

„Можете ли да повярвате? Можете ли да повярвате колко контрол даваме на другите и колко власт даваме на техните разкази. Предположения направени за нас. Почти не чета статии, които излизат за мен като цяло, но често пъти, когато го правя, винаги съм сексуализирана по някакъв начин или сравнявана с родителите си в друг“, продължава нейната изповед.

През 2019 г. дъщерята на Алек Болдуин призна, че е станала жертва на сексуално насилие. И изтъкна, че е взимала опасни вещества, заради които не може да изгради кариера. Днес тя вече е здраво стъпила на земята и върви по стъпките на своите родители. Творейки в киното, наскоро тя написа своя първи сценарий, но още не е разкрила подробности за него.

Междувременно бащата на момичето отново е на снимачната площадка след фаталния инцидент от миналата година, при който застреля своя колежка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари