IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп е наел виден адвокат за процеса срещу Амбър Хърд

16 февруари 2022 11 00

Актьорът иска да изчисти името си

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че Джони Деп е решил да спечели на всяка цена съдебния спор с Амбър Хърд. За да направи това, актьорът се обърна за помощ към известната американска активистка за човешки права Катлийн Зелнър, която е специализирана във фалшиви обвинения.

Участието ѝ е мощен аргумент в полза на Деп: за по-малко от година Катлийн завърши успешно пет многомилионни дела, което я прави един от най-добрите адвокати в Съединените щати.

Зелнър официално потвърди, че ще представлява интересите на актьора в предстоящите съдебни заседания.

„Прекарах последните 30+ години в защита на хора, които са били фалшиво обвинени в неправомерни действия. Радвам се, че имам Джони Деп в списъка си с обвиняеми и бих искала да се присъединя към неговия мечтан екип, който е готов да се бори и да отстоява своята кауза“, каза тя.

Джони Деп съди бившата си съпруга през 2019 г. за предполагаемо клеветническа статия, която го представя като агресор и домашен тиранин. Така започна поредица от високопоставени производства, които продължават и до днес.

Първото дело приключи в полза на Хърд и на Деп беше отказано обжалване на присъдата. Той обаче не отстъпи и написа още едно изявление.

Актьорът не губи надежда да докаже, че Амбър е инсценирала нараняванията, които уж ѝ е нанесъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари