IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандалният развод на Джони Деп и Амбър Хърд в „Джони срещу Амбър“

22 ноември 2021 14 50

Документален филм ще разгледа и двете гледни точки на звездите

Снимка: БГНЕС

Съдебният спор между Джони Деп и Амбър Хърд, който започна още през 2016 г., все още продължава. Разводът на звездите вдигна много шум и предизвика бурна дискусия сред обществеността. Създателите на онлайн Discovery + решиха да изяснят историята на връзката между бившите съпрузи.

Според Deadline скоро историята на скандалния развод между Амбър и Джони ще бъде заснета в документален филм, наречен „Джони срещу Амбър“. Съобщава се, че проектът ще се състои от две части, всяка от които ще представлява личната гледна точка на звездите върху конфликта.

„Чрез касетите, домашните видеоклипове и текстовите съобщения, предоставени на съда, нашият филм ще покаже на зрителите цялата истина за връзката им“, каза продуцентът на филма Ник Хорнби.

В проекта ще участват и свидетели на звездната двойка, адвокати на двете страни и близки на бившите съпрузи. Създателите пазят датата на излизане на филма в тайна, но вече се знае, че проектът ще излезе преди края на есента.

„Историята, която се случи между Деп и Хърд, продължава да бъде много противоречива за феновете и обществото като цяло. Нашата цел е да създадем филм, който да покаже ситуацията от всички страни, така че зрителят да разбере кои са тези хора и да реши на кого да вярва в тази сложна история“, каза вицепрезидентът на канала Шарлот Рийд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари