IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Джилинхол отговори на феновете на Тейлър Суифт

2 март 2022 10 40

Почитателите на певицата го засипаха с критики след излизането на песента All Too Well

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки, който има социална мрежа и я е използва през последните две години, знае за отявлената омраза на феновете на Тейлър Суифт към Джейк Джилинхол.

Миналата година носителката на „Грами“ пусна 10-минутна версия на песента си от 2012 година All Too Well заедно с кратък филм, в който участват актьорите Дилън О'Брайън и Сади Синк. В парчето се пее за връзката между Суифт и Джилинхол и края ѝ през 2011 година. Според думите на певицата, актьорът се е отнесъл изключително зле с нея, като някои фенове дори заподозряха, че той само се е възползвал от идолката им, след което е преминал към друга жена.

Песента предизвика истински фурор в социалните мрежи и отново отвори дискусия за почтеността на Джейк и дали той въобще заслужава да бъде едно от лицата на Холивуд. Феновете на Суифт, разбира се, направиха всичко възможно, за да изравняват със земята репутацията на Джилинхол, като той дълго време мълчеше по въпроса и не споделяше мнението си относно песента. Досега.

По време на интервю за списание Esquire актьорът най-накрая отговори на горещия въпрос и разкри дали някога е слушал All Too Well и албума „Red“, който беше презаписан миналата година.

„Това няма нищо общо с мен. Отнася се за нейната връзка с феновете. Това е нейният начин на изразяване. Артистите се вдъхновяват от личните си преживявания и аз не съдя никого за това“, казва той пред списанието. Джилинхол допълва, че последните месеци не са били никак тежки за него, въпреки че е изключил коментарите под снимките си в Instagram. Твърди, че никога не е слушал албума Red, в който се помещава песента за него.

„Животът ми е чудесен. В момента съм във връзка, която е чудесна, и имам семейство, което много обичам. И през последния период от време разбрах това“, казва той. Без да споменава имена и случки, Джилинхол твърди, че звездите трябва да говорят със своите фенове, когато забележат наченки на омраза или тормоз, насочени към други известни личности. Според него, всеки, чието име се знае от целия свят и има някакво влияние върху хората, трябва да внимава какво казва и с какво може да промени човечеството.

„Въпросът ми е следният: Това ли е нашето бъдеще? Гневът и разделението ли е нашето бъдеще? Или може да бъдем овластени и да овластяваме другите, като същевременно влагаме емпатия и учтивост в разговорите си?“, попита Джилинхол.

В момента Джилинхол е във връзка с Джийн Кадиу, с която направи дебюта си на червения килим през октомври миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари