IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Джилинхол и приятелката му готови за брак?

7 октомври 2021 11 00

Какво казва актьорът по този въпрос

Снимка: Getty Images

Дали бракът е нещо, което Джейк Джилинхол вижда в своето бъдеще?

Актьорът коментира темата на четвърти октомври в епизод от предаването на Хауърд Стърн. Докато обсъждаха кариерата на Джейк, водещият го попита дали мисли, че е готов за още две по-големи роли – съпруг и баща. В момента Джилинхол е във връзка с Джийн Кадиу, с която направи своя дебют на червения килим преди няколко дни.

Джейк Джилинхол

Снимка: Getty Images

„Това, което искам, е да бъда добър съпруг и баща... Това е всичко, което искам. Сега, когато съм постигнал много неща в кариерата си, с които се гордея, мога да заявя това. Не мисля, че бих казал същото нещо преди“, сподели Джейк. Той допълни, че се възхищава на сестра си Маги и съпруга ѝ Питър Сарсгард за начина, по който са възпитали двете си дъщери – 15-годишната Рамона и 9-годишната Глория.

В продължение на четири години Джейк е във връзка с модела Джийн Кадиу. Двамата създадоха слухове за любов през 2018 година. И въпреки че се опитват да стоят далеч от публичното пространство, през последните няколко месеца присъстват на все повече светски събития. Миналата седмица например се появиха на наградите „Тони“, където Джилинхол беше номиниран за „Най-добро представяне от актьор в главна роля“ за работата си в Sea Wall/A Life.

Джейк Джилинхол

Снимка: Getty Images

„Беше ми приятно тя да е до мен. Беше чудесно“, каза актьорът за приятелката си. Въпреки че двамата не позираха за снимки по време на наградите „Тони“, те все пак застанаха пред камерите по време на Филмовия фестивал в Ню Йорк. Джейк и Джийн се разходиха по червения килим заедно с Маги и Питър, празнувайки премиерата на филма The Last Daughter.

Хауърд Стърн навлезе още по-дълбоко в любовния живот на актьора, като го попита дали Джийн е жената за него и какво се случва с предложението за брак. „Това, което ще кажа по темата е, че обичам Джийн страшно много. Тя е чудесен човек. Но това е избор, който трябва да направим и двамата“, категоричен беше актьорът.

Според него, Кадиу не харесва много живота под светлината на прожекторите и именно това е една от причините, поради която я обожава. „Това не е основната причина, но е една от тях. Беше чудесно да бъде до мен на червения килим“. Джейк сподели, че Джийн сама е поискала да бъде на премиерата на филма, в който участва и сестра му Маги.

Джейк Джилинхол

Снимка: Getty Images

„Сестра ми я сграбчи и я доведе на червения килим, което никой от нас не беше очаквал. Но да бъде там, за да подкрепи сестра ми, като едно голямо семейство, това беше чудесно“, каза още Джилинхол.

Дали актьорът скоро ще мине под венчилото, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари