IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър и Ирина Шейк – все по-близки. Ще си дадат ли втори шанс?

21 февруари 2022 17 50

Ето какво казват източници...

Снимка: БГНЕС

Брадли Купър и Ирина Шейк напоследък все по-често се забелязват да прекарват времето си заедно. Съвместните разходки на знаменитостите с общата им дъщеря Лия станаха повод за разговор, че двойката може да си дава втори шанс.

Известният актьор прекарва много време с 4-годишната си дъщеря. Грижовният баща води Лия на уроци, води я да пазарува и дори я взима със себе си на телевизионно шоу. Брадли Купър се появи дори на парти на Барак Обама миналото лято с младата дама. А преди дни я взе със себе си на снимките на „Последното шоу със Стивън Колбърт“.

Ирина Шейк

Getty

Гледайки топлите отношения между Купър и Шейк, феновете се надяват на скорошно събиране на двойката. Оказва се обаче за тяхно голямо съжаление, че за настоящия момент единственото, което ги свързва е дъщеря им. В ексклузивно интервю за Hollywood Life източник на знаменитостите разкри, че романтичната връзка на Брадли и Ирина е приключила завинаги.

„Брадли и Ирина вече няма да бъдат заедно... Често се виждат заради общата им дъщеря, но тази глава приключи и двамата са свободни за нова връзка. Те са много близки, но само като приятели и родители“, казва той.

Друг източник отбеляза, че откакто Брадли и Ирина вече не са двойка, те се разбират изключително добре и вършат страхотна работа, отглеждайки Лия заедно.

„Въпреки че майката на Лия и Брадли вече не са заедно, актьорът все още се грижи да има колкото се може повече време за дъщеря си“, споделя източникът.

Припомняме, 36-годишният супермодел от руски произход Ирина Шейк и 47-годишният холивудски актьор Брадли Купър се разделиха през 2019 г., след четири години връзка. През 2017 г. двамата посрещнаха появата на Лия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари