IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След английската кралица – и Джъстин Бийбър с корона

21 февруари 2022 17 40

Певецът отложи концерти

БГНЕС

БГНЕС

Джъстин Бийбър е поредната звезда, заразена с коронавирус. През уикенда певецът е дал положителна проба за COVID-19, което наложило да се самоизолира и да отложи своите ангажименти.

27-годишният изпълнител е научил, че е болен в събота, но „за щастие се чувства добре“, съобщава негов представител пред TMZ. Той обаче не коментира как се чувства съпругата му Хейли и дали тя също се е тествала. Най-вероятно в момента двамата се намират в отделни помещения в дома им и вероятността тя да покаже симптоми скоро е много голяма.

На 20 февруари Бийбър трябваше да излезе пред публика в Лас Вегас, но заради неразположението му, ще го направи чак през лятото.

През тази седмица певецът имаше насрочени още концерти – в Аризона и Калифорния. Предстои да бъдат обявени нови дати за тях.

По данни на Page Six, Джъстин се е заразил само седмица, след като пял пред препълнена с почитатели зала в Западен Холивуд. Той е присъствал и на партито „Homecoming Weekend“, организирано преди Супер боул. Там го придружавала неговата съпруга.

До момента никой от семейство Бийбър не коментира неговото здравословно състояние.

По-рано британците изпаднаха в смут, след като стана ясно, че Елизабет Втора се е заразила с коронавирус при една от срещите си със своя син Чарлз. Двамата се видяха за последно покрай платинения ѝ юбилей. Все пак кралските особи са ваксинирани, което кара лекарите на Острова да смятат, че няма да има усложнения при тяхното лечение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари