IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур отбеляза една година щастие

23 февруари 2022 08 40

Актрисата умили феновете с новото си видео

БГНЕС

БГНЕС

Една година щастливи мигове със своя син отбеляза Манди Мур. Известната актриса сподели видео в Instagram, в което показва момченцето – от родилното до ден днешен.

„Честит рожден ден на нашето винаги радостно и любопитно момче!!!“, написа звездата от „Това сме ние“, обяснявайки, че малкият Гъс е донесъл повече светлина в живота ѝ с Тейлър Голдсмит.

По думите на Манди, детето ѝ е истински подарък и същевременно всепоглъщаща любов, която тя чакала дълго време.

В клипа на актрисата виждаме момченцето как се храни, радва се на плюшените си играчки и домашните любимци, как прави първите си крачки, плаче и се смее насреща на родителите си. Той умили много от феновете на Мур, познаващи нейните проблеми със зачеването.

„Партито за 1-ви рожден ден беше хит!“, сподели още гордата майка, показвайки няколко снимки с порасналия рожденик и неговия татко.

В галерията виждаме, че Мур и мъжът ѝ са спретнали градинско парти с много балони и страхотна торта, за да отбележат годинката на момченцето си.

Преди да роди Гъс, актрисата разказа за своята бременност, която започнала с множество трудности и притеснения. „Загубих куп килограми. Късметлийка съм, че не се случи нещо по-лошо. Сега вече съм добре. Но тогава изобщо не можех да се храня. Наложи ми се да лежа по цял ден и се опасявах, че това може да продължи до края на бременността ми. Но за щастие, вече имам енергия и съм добре“, споделя тя, цитирана от списание People.

Днес Мур отново е на снимачната площадка на сериала „Това сме ние“, която нейният син вече познава добре. Още от малък, тя го води със себе си и дори го кърми в почивките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари