IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Шайло в подкрепа на Камбоджа

28 февруари 2022 17 40

Двете са в страната заради организация, основана от актрисата през 2003 година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли имаше специална подкрепа при последното си пътуване до Камбоджа.

Преди няколко дни 46-годишната актриса сподели серия от снимки в Instagram от времето, когато е била в страната, за да се срещне с „приятели и колеги от фондацията Мадокс Джоли-Пит в област Самлот“.

Джоли, която основа фондацията Мадокс Джоли-Пит през 2003 година, взе със себе си 15-годишната си дъщеря Шайло и показа как двете се наслаждават на прекараното време в Камбоджа. На кадрите момичето седи с качени боси крака върху дървен стол на веранда и се усмихва, а известната му майка е застанала пред него и също се смее.

„Няколко дни в Камбоджа сред топлите местни хора и имам чувството, че душата ми се лекува. Това винаги е било специална страна за мен и моето семейство“, написа Анджелина, която осиновява първото си дете Мадокс именно от Камбоджа през 2002 година. Актрисата допълни, че е била много щастлива отново да се срещне с приятели и колеги от фондацията си.

Целият екип в организацията Мадокс Джоли-Пит е прекарал време с горските рейнджъри, за да се обсъдят посегателствата върху земята, бракониерството и да се изготвят маршрути за патрулиране.

По-рано през месеца Джоли прекара време и във Вашингтон, където говори пред Конгреса относно жертвите на домашно насилие и тяхната защита от законодателството. Тогава тя взе със себе си 17-годишната си дъщеря Захара.

Актрисата присъства в столицата на САЩ за двупартийното въвеждане на закона за защита на жените от домашно насилие, който има за цел да предотврати и реагира на домашно, сексуално и насилие по време на срещи, както и преследване. Джоли работи в тясно сътрудничество със спонсорите и застъпниците на законопроекта, създавайки разпоредби за справяне с въздействието на домашното насилие върху децата и дългосрочните последици за здравето, причинени от травмата.

Това беше третото пътуване на Анджелина до окръг Колумбия. Преди това тя пристигна през декември отново със Захара, където двете се срещнаха с депутати, за да подкрепят закона срещу домашното насилие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари