IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър говори откровено за своята липосукция и последствията от нея

9 март 2022 11 00

Ето какво казва актрисата...

Снимка: БГНЕС

Ейми Шумър винаги е била привърженик на естествеността и никога не е мислила за пластмаса, докато не се сблъска с редица медицински проблеми.
По време на изява в подкаста Dear Chelsea на Челси Хендлър, актрисата говори откровено за здравето и благополучието си.

„Направих си липосукция. Никога не съм мислила, че ще направя нещо подобно. Когато чух за липосукцията, ми се стори лудост и казах, че никога няма да правя нищо със себе си“, призна актрисата.

Въпреки това, след цезарово сечение и живот с ендометриоза, актрисата започнала да мисли за операция.

„Излекувах се добре и си помислих, мога ли да направя липосукция? И направих липосукция. И се чувствам наистина добре“, обясни Шумър.
„Просто исках да го призная. В крайна сметка, ако някой ме види на снимки, със сигурност ще забележи, че изглеждам по-слаба и всичко това... Е, това е, защото имах операция. Просто искам да бъда искрена“, завърши Ейми.

Още през януари актрисата сподели свои снимки по черен бански с отворен гръб и благодари на хирурзите, които ѝ направиха операция за отстраняване на ендометриозата и липосукцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари