IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър за майчинството: Чувствам вина!

11 февруари 2022 11 00

Комедиантката вече крие лицето на сина си

БГНЕС

БГНЕС

Ейми Шумър показа порасналия си син в Instagram. За първи път от доста време насам, известната комедиантка публикува снимка на 2-годишното си момченце. За разлика от времето, в което малкият Джин бе бебе, днес тя вече крие лицето му от съображения за сигурност.

„Да съм негова майка е рай на земята и също така означава постоянно чувство на вина и уязвимост, с което никога няма да свикна“, написа тя към кадъра, на който позира до детето си, каращо камионче.

„Сърцето ти се чувства сякаш е извън тялото ти и си твърде стар, за да изпиташ чувствата, както преди. Когато си бил влюбен и уплашен. Изпратете помощ!!!“, завършва емоционалната изповед на Ейми, която се сблъсква с доста трудности по пътя към родителството.

Много от последователите на актрисата се включиха с коментари под нейната публикация, изразявайки подкрепата си към нея.

„Да, точно така е и аз се чувствам по този начин. Красиво е и ужасяващо“, написа тв водещият Та Франс.

Синът на Шумър се роди през 2019 г., след като дълго време тя и съпругът ѝ Крис Фишър правиха опити. Малко след раждането с цезарово сечение, комедиантката благодари на своята половинка, разкривайки от колко много грижи е имала нужда не само по време на бременността, а и след това, с изписването на бебето от болницата.

„Не знаех, че мога да обичам някого толкова много, без да обиждам съпруга си“, разказва Ейми за връзката си със своя син.

След като момченцето на звездата навърши една годинка, тя сподели плановете си за инвитро процедура, но заради здравословни проблеми, се наложи тя да се откаже от мечтата си за второ дете. Заради ендометриоза, актрисата се подложи на сложна операция за отстраняване на матката и апендикса. По-късно тя си направи и липосукция.

Разказвайки подробности за своята битка и лечението, през което преминава, Шумър си спечели безброй поддръжници в социалните мрежи.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари