IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Шумър, не можем да те познаем!

21 януари 2022 18 00

Актрисата се подложила на липосукция

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Ейми Шумър винаги е била пълничка, но никога не се е опитвала да скрие това. Дори неведнъж се е шегувала с килограмите си по време на своите стендъп шоута. След като роди сина си през 2019 г., тя призна, че има излишно тегло за сваляне, но не бърза с извайването на своята фигура. Но ето че нещата се променят и тя е избрала 2022 г. за своята трансформация.

Комедиантката сподели свои снимки по бански в Instagram, на които направо не можем да я познаем! Макар и с цял модел в черен цвят, тя е видимо по-слаба, а усмивката на лицето ѝ ни подсказва, че е доволна от живота. А резултатът е вследствие на липосукция и някои промени в режима.

Да се почувстваш добре в тялото си

Преди да забременее със сина си, Шумър призна пред своите последователи, че има някои здравословни проблеми, заради които се е подложила на стимулация и инвитро процедура. По-късно тя направи още един опит – за второ дете и разкри, че от хормоналните препарати е напълняла доста. Днес тя е открила начин да се раздели с паласките и тежестта, заради която носеше по-тъмни и широки дрехи, които да не описват корема ѝ.

„Чувствам се добре. Най-накрая. Беше пътуване, благодаря, че ми помогнахте да си върна силата“, написа тя към кадрите.

Типично в стила ѝ, с хумор тя обясни, че никога не е мислила, че ще прибегне до пластичната хирургия.

Ейми споделя, че освен на липосукцията, нейната промяна се дължии на акупунктура и уелнес техники, които е изпробвала.

По-късно, в своята история в Instagram, актрисата разкри, че е отслабнала до 77 кг, като се надява да свали още с времето.

„Изглеждаш страхотно, но по-важното е, че изглеждаш ЩАСТЛИВА“, коментира нейна последователка.

Още по Коледа, показвайки как украсява елхата у дома, Ейми бе облечена с червен гащеризон. Тогава някои забелязаха, че изглежда чудесно. След това тя публикува кадри от най-новата си фотосесия, в която изглежда секси.

През септември миналата година Шумър бе откровена със своите фенове за гинекологичните си проблеми. Тогава тя сподели, че е имала операция за отстраняване на матката и апендикса, заради ендометриозата, с която се бори от няколко години.

В аудиозапис, който Ейми качи в Instagram, тя признава, че сякаш някаква тежест е паднала от плещите ѝ и вече е съвсем друг човек.

По-рано актрисата призна, че с навършването на 40, е взела решение да си постави филъри в лицето, но след това съжалила. След разтварянето им, едва ли би си сложила повторно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )