IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила с променен глас заради COVID-19

12 март 2022 21 00

Жената до принц Чарлз разказа как ѝ се отразил коронавирусът

БГНЕС

БГНЕС

Камила Боус е с променен глас след като изкара COVID-19. Това призна самата тя, говорейки за това как ѝ се е отразил коронавирусът и има ли последствия.

Макар жената на принц Чарлз да боледува сравнително леко, днес тя споделя пред журналисти, че има постковид ефекти.

По време на среща с известни жени – гребкини, херцогинята на Корнуол призна, че гласът ѝ не е същият както преди.

„Гласът ми може да изчезне внезапно и изведнъж ме кара да кашлям и трябва да плюя“, казва тя, цитирана от списание Hello!.

Миналия месец Камила бе диагностицирана с положителна проба за коронавирус. Тя се разболя малко след като мъжът ѝ боледуваше за втори път и дни преди да стане ясно, че и Елизабет Втора е с COVID-19.

Все пак от Clarence House обявиха по-късно, че Камила е ваксинирана, при това с три дози и няма притеснения за нейното състояние.

Макар втората жена на принц Чарлз да не споделя дали има други проблеми вследствие на ковид, едно е сигурно – тя има достъп до най-добрите лекари във Великобритания и вече отново изпълнява своите служебни задължения.

След COVID-19 – Камила поздрави вдъхновяващи жени

„Беше ми чудесно да се срещна със забележителните Кат, Аби и Шарлот – известни още като ExtraOARdinary Team - на #InternationalWomensDay“, сподели херцогинята на Корнуол. И в Instagram качи снимки от срещата си с три британски медалистки по гребане.

„Приключенското трио счупи световен рекорд, гребейки 3000 мили за 42 дни от Ла Гомера на Канарските острови до Инглиш Харбър в Антигуа, за да съберат пари за три благотворителни организации за борба с рака“, обяснява още Камила.

По случай Международния ден на жената, Камила организира специален прием, на който покани и други жени, които дават добър пример със своята работа. Именно на него тя успя да види за първи път актрисата, която я изигра в телевизионния сериал „Короната“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари