IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Разбито сърце“: Елизабет II е разочарована от поведението на принц Хари и Меган Маркъл

15 март 2022 10 40

Херцогът на Съсекс не е в добри отношения и с брат си

Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет II е „с разбито сърце“, тъй като шансовете ѝ да види своята правнучка Лилибет Даяна доближават нулата. Това коментират кралските експерти, цитирани от OK Magazine.

Меган Маркъл и принц Хари станаха родители за втори път през юни миналата година, но все още не са запознали бебето, живеещо в САЩ, лично с Елизабет II.


„Шансовете да я доведат (Лилибет) в Англия по-скоро са малки“, каза кралският писател и биограф Дилън Хауърд. „И трябва да съчувстваме на Нейно Величество. Това е обезкуражаващо и разбива сърцето ѝ.“

Колумнистът също така постави под въпрос истинската близост на принц Хари и Меган Маркъл с членовете на кралското семейство. „Все по-често възниква въпросът какво влияние ще окаже кралското семейство върху тях. Подозирам, че членовете му ще станат далечни роднини на Хари и Меган“, заключи експертът.

Известно е, че принц Хари вероятно ще пристигне в Лондон през юни, за да отпразнува 70-годишнината от управлението на Елизабет II. Съпругата му Меган Маркъл и децата им обаче едва ли ще правят компания на херцога на Съсекс. Онзи ден Нейно Величество се свърза с внука си и лично го помоли да представи бебето Лилибет. Все още няма информация за решението на принц Хари.

Напрежение има и между херцога на Съсекс и принц Уилям. Дори изглежда то е достигнало кулминацията си. Въпреки факта, че братята се опитват да създадат вид на взаимно уважение по време на редките им срещи, всъщност пропастта между тях се увеличава с времето. Принц Уилям беше особено разочарован от многобройните интервюта, в които Хари разказва на целия свят неприятни подробности за трудния си живот в кралското семейство.

Експерти предупреждават, че херцогът на Кеймбридж очевидно „никога няма да може да забрави“ случилото се през годините на разрива му с принц Хари.
„За тези, които познават Уилям, е ясно, че раздялата с брат му е твърде дълбока, за да си затварят очите“, каза кралският анализатор Дънкан Ларкомб пред Express.

„Това е постоянно напрежение. Същото се отнася и за Хари. И двамата са упорити като мулета. Всичко останало в живота на Уилям изглежда върви добре в момента, той е на гребена на вълната в повечето си дейности. Но за съжаление, принц Хари, неговият брат, вече не е в живота му.

Феновете на кралското семейство обаче не губят надежда и вярват в сдобряването на братята. Най-вероятно те ще се срещнат в Лондон през юни за честването на 70-годишнината от управлението на Елизабет II. Може би важното събитие ще им позволи да хвърлят нов поглед върху връзката си и най-накрая да заровят брадвичката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари