IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кардашян и Травис Баркър споделят плановете си за бебе

16 март 2022 14 50

Двамата се снимат за новото тв шоу на фамилията

БГНЕС

БГНЕС

Кортни Кардашян и Травис Баркър споделят плановете си за бебе по телевизията. Двамата са главните действащи лица в трейлъра към новото шоу The Kardashians, което излиза до дни в ефира на Hulu. След като показват как двамата се сгодяват, те говорят открито за това да увеличат семейството си.

„Травис и аз искаме да имаме бебе“, казва доведената сестра на Кайли Дженър. По-късно тя и годеникът ѝ отиват на преглед при гинеколог.

Във видеото се вижда как Кортни лежи на кушетката, а Травис седи на стол до нея и я държи за ръка. Не е ясно дали тя се е подложила на стимулация и иска да направи изкуствено оплождане или просто е минала рутинен преглед.

В един момент Кардашян споменава, че ще изключи микрофона си, което още повече предизвика любопитството на нейните последователи.

По-рано, при това неведнъж, феновете на Кортни предполагаха, че тя е бременна, защото на някои нейни снимки се виждаше, че е с малко коремче. До момента обаче тя не бе говорила официално за това иска ли да има още деца.

Риалити звездата вече има три деца – Мейсън на 11, Пенелопе на 9 и Рейн на 6. От своя страна Баркър е баща на 18-годишен син на име Ландън, както и на дъщеря Алабама, която е на 16.

Макар и двамата да са минали 40-годишна възраст, няма нищо лошо в това да опитат да си имат общо дете, коментират лекари. Но изтъкват, че Кортни е на 42 и качеството на яйцеклетките ѝ може да е лошо. Въпреки това, има варианти, чрез които да забременее и инвитро процедурата е една от тях.

Подобно на Парис Хилтън, която показа надълго и нашироко приготовленията за своята сватба, Кортни смята да спечели някой лев, снимайки се в гинекологичния кабинет. А много американски медии пишат, че не е изключено към сюжета да се включи и Кайли Дженър, която роди наскоро и е много вероятно да е записала трепетите си по време на бременността – специално за зрителите и феновете на известната им фамилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари