IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Маркъл свидетелства срещу нея в съда

15 март 2022 14 50

Той ще подкрепи по-голямата си щерка в делото за клевета

БГНЕС

БГНЕС

Бащата на Меган Маркъл е готов да свидетелства срещу нея в съда. Става дума за делото за клевета, заведено от по-голямата му дъщеря Саманта. Това призна самият Томас Маркъл в интервю пред фотографа Карл Ларсън.

Във видео, заснето за YouTube канала Remarkable Friendship, 77-годишният мъж признава, че „би се радвал“ да го направи, с което изтъкна, че застава на страната на по-голямото си дете, което е от предишния му брак.

„Опитвам се от почти четири години да видя дъщеря си и нейния рижав съпруг в съдебна зала лице в лице… Ще се радвам да отида в съда, да говоря и да защитя най-голямата си дъщеря“, казва той по повод намеренията си.

Според Томас, той е сигурен, че справедливостта ще възтържествува и Саманта ще спечели делото срещу сестра си.

„Има толкова много очевидни, очевидни лъжи, които незабавно се оспорват, че не мога да си представя Меган дори да влезе в съда с това... Тя не може да защити нещата, които каза“, категоричен е Маркъл.

След като Меган Маркъл и принц Хари дадоха откровено интервю пред Опра Уинфри, по-голямата ѝ сестра се обиди от нейни твърдения и заведе дело, като поиска обезщетение от 75 000 долара.

Според жалбата на Саманта, тя не одобрява това, че Меган е излъгала, че е единствено дете и е скрила кога точно са се видели двете за последно.

„Учудва ме, че се занимават с Опра Уинфри с часове и седят там и излагат неща, които не трябва да излагат на никого и мисля, че е толкова неуважително към кралските особи“, каза Томас Маркъл за скандалното интервю на херцозите на Съсекс.

„Аз изпитвам голямо уважение към всички кралски особи“, обяснява още той, посочвайки, че дъщеря му е постъпила зле с роднините на Хари.

По-рано този месец, в изявление за TMZ, говорител на Меган Маркъл каза, че исканията на сестра ѝ са неоснователни и определи самото дело като абсурдно.

Междувременно по-малкият син на принц Чарлз, разгневи британците, появявайки се в ново видео, посветено на „Игрите на непобедимите“ – спортно събитие с участието на военнослужещи, ранени и инвалиди след военна служба. Там той е облечен изцяло в оранжево и казва няколко думи на холандски – нещо, което предизвика противоречиви коментари на Острова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари