IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Барак Обама става водещ на документална поредица

17 март 2022 18 00

Бившият президент спря работа заради COVID-19

БГНЕС

БГНЕС

Барак Обама влиза в ново амплоа – става водещ на документална поредица. Тя се казва „Нашите големи национални паркове“ и ще се излъчва в платформата Netflix. Именно тя пусна и трейлъра към проекта за дивата природа, зад който с голямо вълнение застава бившият американски президент.

„Това е пътуване през природните чудеса, които са наше общо право по рождение“, казва Обама в официалния трейлър на шоуто.

Хипопотами, слонове, китове, екзотични насекоми и риби. Това са част от екзотичните животни, показани в краткото видео, което впечатлява със спиращи дъха гледки.

Поредицата с водещ Барак Обама се очаква да бъде пусната на 13 април.

Някои от любимите ми спомени са от пътуванията, които семейството ни е предприело до националните паркове през годините, а тази поредица ще отведе зрителите на пътешествие до някои от най-невероятните места в света“, коментира той в своя профил в Instagram.

Зрителите ще могат да видят Монтерей, Калифорния, националния парк Цаво в Кения, тропическите гори на Индонезия, чилийската Патагония и други красиви места.

Барак Обама,

БГНЕС

Документалните филми са създадени в сътрудничество с Higher Ground Productions - продуцентската компания, стартирана от Барак и Мишел Обама през 2018 г.

По време на своето управление, Барак предприе активни действия за защита на природата в някои национални паркове на САЩ.

„Като президент бях горд да защитя повече земя и вода от която и да е администрация в историята. И запазването на нашите национални паркове и дивата природа за следващото поколение все още е един от основните ми приоритети“, допълва той в социалната мрежа.

Барак Обама спира работа заради COVID-19

От официалното съобщение за телевизионния проект не става ясно дали снимките все още текат или вече са приключили. Но преди броени дни стана ясно, че бившият президент е дал положителен тест за коронавирус.

„Имам дразнене в гърлото от няколко дни, но иначе се чувствам добре“, написа той в Twitter, уверявайки последователите си, че той и семейството му са добре и са взели всички предписани им мерки.

Барак изтъкна, че заедно с жена му са ваксинирани и няма поводи за притеснение.

„Мишел и аз сме благодарни, че сме ваксинирани и подсилени. Това е напомняне да се ваксинирате, ако все още не сте го направили, дори когато случаите намаляват“, написа още той.

За телевизионната кариера на известната двойка се заговори още през 2018 г., когато тръгнаха слухове, че те преговарят с известната платформа за видео съдържание.

„Президентът и госпожа Обама винаги са вярвали в силата на думите, на вдъхновяващите истории. През целия си живот те са се опитвали да дадат гласност на подобни истории, така че да помогнат на останалите, да накарат и други да споделят своя опит и преживявания“, каза Ерик Шулц, съветник на Барак Обама по онова време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари