IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт блести на червения килим

26 март 2022 21 00

Актрисата избра прекрасен тоалет

Снимка: БГНЕС

В Лос Анджелис се състоя церемонията по награждаването на Гилдията на продуцентите на САЩ, където звездите от шоубизнеса традиционно демонстрираха най-ярките си тоалети. Сред гостите беше забелязана и Кристен Стюарт, която привлече особено силно внимание.

Актрисата зарадва феновете с безупречен образ. За публикацията звездата от „Здрач“ избра елегантен тоалет, който подчертаваше изящната ѝ фигура. Звездата позира в ефектна кремава рокля на Brandon Maxwell с прозрачен корсет и пухкава пола.

Кристен завърши визията си с къдрици и нежен грим. В същото време тя изглеждаше възможно най-елегантна и разбира се, феновете не можаха да не забележат това.

Между другото актрисата винаги има специално отношение към тоалетите си на официални събития. За Международния филмов фестивал в Санта Барбара избра рокля на френската марка Chanel, с прозрачен дизайн, който открояваше отново безупречната ѝ фигура.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Сега, няколко седмици преди официалното обявяване на номинациите за наградите „Оскар“, където се очаква Кристен да попадне в категорията „Най-добра актриса“, тя отново впечатли със стил, но този път беше далеч от този на принцеса Даяна. В понеделник актрисата си беше просто себе си, с усмивка на лице и прекрасна комбинация от дрехи.

За гостуването си в шоуто на Стивън Колбер през януари актрисата избра бяла риза с голяма яка, която беше загащена в черни панталони, чиято дължина стигаше точно над глезените. Под ризата Стюарт носеше бяла тениска, а около раменете ѝ беше увиснала черна вратовръзка, която не беше завързана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари