fallback

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин

22 March 2022 14:50

Холивудската звезда показа семеен уикенд

БГНЕС

Силвестър Сталоун показа порасналата си дъщеря Систин. Холивудската звезда сподели снимки с 23-годишната красавица, на които виждаме, че двамата са били заедно на уикенд почивка.

„Нещо като семеен излет в плаваща тики хижа. Страхотни времена“, написа актьорът в Instagram.

На една от снимките на чичо Слай той и жена му Дженифър Флавин държат две кученца. На другите кадри се вижда тяхната наследница Систин.

Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone)

Наследничката на Сталоун е облечена с къси панталони и червен пуловер. До нея известният ѝ татко пуши пура, наслаждавайки се на свободно време насред океана.

Макар дъщерята на Сталоун да е с тъмни слънчеви очила, по чертите на лицето ѝ се вижда, че има голяма прилика с него.

Преди време актьорът разкри, че освен хубост, дъщеря му притежава и голф умения. В едно от видеата си в социалната мрежа, той показа как тя, облечена с прилепнала рокля по тялото, замахва със стика.

Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone)

Систин Сталоун се изявява като модел

Втората дъщеря на чичо Слай подписва договор с престижната агенция IMG през 2016 г. Оттогава тя се снима в безброй реклами и представя известни марки, като дори е участвала в дефиле на Dolce & Gabbana.

Киното е другата страст на Систин, която през 2019 г. се снима във филма 47 Meters Down: Uncaged. Докато обикалят с лодка из Бора Бора, тя получава ценни съвети за ролята от своя татко.

Силвестър Сталоун обожава своите момичета

„Моето прекрасно семейство е най-хубавият подарък, който мога да получа!!!“. Това сподели миналата година Сталоун, когато стана на 75 години. Тогава той показа за пореден път своите любими момичета.

Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone)

Холивудската звезда е горд татко на три дъщери. Освен на Систин, той се радва на обичта на 25-годишната София и Скарлет, която е на 20. Всички те, заедно с майка им, получиха специални поздрави за Свети Валентин от него.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
дъщеря Силвестър Сталоун Систин Сталоун Силвестър Сталоун дъщери
0 коментара
fallback