IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шая Лабъф стана баща за първи път

4 април 2022 15 00

Той и приятелката му бяха забелязани на разходка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шая Лабъф и Миа Гот станаха родители за първи път!

Двойката беше забелязана преди няколко дни на разходка из Пасадина, Калифорния, бутайки детска количка. Засега не е ясно точно кога Миа Гот е родила и дали детето е момиче или момче. За момента новината не е официално потвърдена от говорители на двойката, но феновете са убедени, че това няма да стане скоро, тъй като Лабъф и Гот дълго време криеха факта, че ще стават родители.

Новината, че влюбените очакват първото си дете, беше потвърдена през февруари, когато 28-годишната актриса беше забелязана на разходка. Тогава тя носеше бяла блуза с дълъг ръкав, която по никакъв начин не скриваше наедрялото ѝ коремче. В средата на март пък Лабъф и Гот бяха хванати на разходка в Пасадина, ръка за ръка, като тогава Миа беше все още бременна.

Двамата актьори се запознават по време на снимките на филма Nymphomaniac: Vol. II на режисьора Ларс фон Триер. Малко по-късно Гот участва в музикално видео, което Лабъф режисира. Двойката се жени през 2016 година в Лас Вегас, а по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс, звездата от „Трансформърс“ споделя какво е чувството да бъде женен мъж.

„Планът беше всичко да е много потайно“, казва Лабъф. Той допълва, че с Гот са отказали офертата сватбата им да бъде записана или да бъде излъчвана на живо в социалните мрежи, защото са искали да запазят този момент само за себе си и за техните майки, които са били на церемонията. За съжаление, запис от сватбата все пак е бил направен и някак си попадна в интернет. Въпреки че изтичането на видеото може да е било неприятен момент за двойката, те решават да гледат от забавната страна на нещата.

Шая Лабъф

Снимка: Getty Images

„Горди сме с него. Той показва любов“ казва Лабъф. Признава, че записът все пак носи позитивно настроение, защото по този начин баща му и този на Гот са успяли да видят церемонията. В момента двойката продължава да поддържа потаен начин на живот, като рядко се появява на червения килим или на други официални холивудски събития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари