IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Кортни Кардашян и Травис Баркър са женени

6 април 2022 17 40

Двамата са си казали „Да“ в Лас Вегас след наградите „Грами“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато смъртта ги раздели! Травис Баркър и Кортни Кардашян вече официално са семейство!

42-годишната риалити звезда е казала „Да“ на 46-годишния барабанист на изненадваща церемония в Лас Вегас на 4 април. Новината беше потвърдена от собственика на сватбената компания One Love Wedding Chapel. Въпреки че двойката все още не е получила брачния си сертификат, церемонията се е състояла само няколко часа след наградите „Грами“, раздадени в Лас Вегас на 3 април.

Преди да минат под венчилото, Травис и Кортни отново показаха любовта си на червения килим. Двамата размениха няколко целувки пред фотографите, като дори и за миг не се отделиха един от друг. По време на церемонията те са продължили с размяната на близости. Според източник, звездите са били настанени на една от най-задните маси, където са имали възможност да се отдадат един на друг. „Не се притесняваха от нищо, просто се забавляваха“, казва той пред E!News.

По едно време Травис се е разтанцувал с Кортни, като около тях вече са били Дуа Липа и Бруно Марс. „Двамата държаха лицето на другия и изглеждаха много влюбени. Показваха изключителна близост и беше много сладко“, казва още източникът.

Преди да си кажат „Да“, звездите вече бяха започнали да обединяват семействата си. Кортни има три деца – Мейсън (12), Пенелопе (9) и Рейн (7), които споделя със Скот Дисик, а Травис е баща на Ландън (18) и Алабама (16), както и на доведената си дъщеря Атиана де ла Хой (22), които са от брака му със Шана Моуклър.

Травис и Кортни започнаха връзка през декември 2020 година, като през февруари 2021-а потвърдиха слуховете със снимка в социалните мрежи. Сгодиха се само осем месеца по-късно, когато барабанистът направи прекрасно предложение на плажа в Калифорния. Тогава той беше посипал част от плажа с листа от рози, с които оформи сърце, в чийто център чакаше своята любима.

Клои Кардашян, Тристан Томпсън, Ким Кардашян, Крис Дженър и Кори Гамбъл също бяха свидетели на предложението. „Травис заведе Кортни до плажа, където беше наредил декор от червени и бели цветя. Изглеждаше много романтично. Кортни се усмихваше до уши и изглеждаше много изненадана. Семейството се радваше от сърце, след което всички се върнаха в хотела“, казва източник.

Малко по-късно новината беше потвърдена и в социалните мрежи, когато Кортни публикува две снимки, на които се прегръща с Травис, а около тях горят свещи и има стотици рози.

След изненадващата сватбена церемония, феновете се запитаха дали причината за нея не се крие в потенциална четвърта бременност за Кортни. Риалити звездата и съпругът ѝ категорично заявиха, че мислят за семейство и вече дори се пробват за бебе. Двамата имат и няколко идеи за имена, като например Елвис за момче.

„Те не искат нищо друго, освен да имат дете. Кортни винаги е искала още едно бебе. Сега, когато е с Травис, това желание става още по-голямо“, казва източник пред E!News. Според плановете на двойката, детето може да се появи още следващата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари