IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис за корените на децата си: Важно е да знаят откъде идват

7 април 2022 17 50

Актрисата говори с дъщеря си Уайът и сина си Димитри за войната в Украйна

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мила Кунис не се притеснява да води сериозни разговори с малките си деца, що се отнася до техните родствени корени. 

38-годишната актриса и съпругът й Аштън Къчър се появиха в предаването Who's Talking to Chris Wallace? по телевизия CNN, където разкриха как говорят с наследниците си относно войната в Украйна. Съпрузите имат дъщеря Уайът Изабел (7) и син Димитри Портууд (5), които, въпреки младата си възраст, вече знаят каква кръв тече във вените им и откъде произлизат корените им. 

Кунис заяви пред водещия Крис Уолъс, че винаги е говорила на тази тема с децата си, но разговорът е станал много по-сериозен, след като започна войната в Украйна. Актрисата е родена в страната, но я напуска заедно със семейството си през 1991 година, когато е само на 7. Кунис разказва, че не говори украински, защото по времето, когато е живяла там, държавата все още е била под шапката на СССР и се е говорело само руски

"Децата ми разбират руски. Говоря на руски с родителите си. Винаги съм си мислила, че е хубаво да знам и друг език, освен английският. Само това си мислех. Но никога не съм мислила, че е важно да говоря за истинските си корени и откъде произлизам", казв Кунис. Допълва, че тази мисъл се е зародила в главата й, когато войната е започнала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Мила и Аштън споделят и за момента, в който са решили да разкрият пред децата си за тяхното украинско потекло. "Една вечер се обърнахме към тях и им казахме, че са наполовина украинци и наполовина американци. Те веднага ни разбраха", разказват родителите. Според Кунис, е много важно всеки човек да знае откъде произлиза и да познава културата си. 

"Красиво е, невероятно е да имаш множество култури в себе си. Не трябва всички да сме еднакви. Не трябва да мислим еднакво. Това не помага за растежа на света и човечеството. И затова напомнихме на децата ни, че са наполовина украинци", казва още Мила. 

В началото на март семейството започна благотворителна акция в подкрепа на украинските бежанци, събирайки повече от 35 милиона долара. В специално обръщение, публикувано в социалните медии, актьорите благодариха на всички, които са дарили средства, и заявиха, че това ще помогне за по-спокойното установяване на много хора, които са напуснали домовете си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

"Нашата работа обаче не е приключила. Ще направим всичко по силите си, за да се уверим, че любовта и подкрепата, които изпратиха по време на тази кампания, ще достигнат до хората в нужда", допълниха Мила и Аштън. Събраните пари ще отидат към две организации - Flexport.org и Airbnb.org, които осигуряват подслон на бежанците. Самите актьори дариха 3 милиона долара за каузата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари