IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна подкрепа за Памела Андерсън при дебюта ѝ на Бродуей

1 май 2022 13 30

Синовете ѝ Брандън и Дилън бяха на първия ред

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Още една звезда изгря на Бродуей!

Преди няколко дни Памела Андерсън направи дебюта си на сцена, влизайки в ролята на емблематичната Рокси Харт в легендарния мюзикъл „Чикаго“. Това е роля, която Роб Маршал – режисьор и хореограф на едноименния филм от 2002 година – предвижда за Андерсън преди повече от десетилетие. Тогава двамата се срещат на плажа в Калифорния, където той отправя предложение към звездата. По това време обаче Андерсън е била майка на двама тийнейджъри – Брандън Томас и Дилън Джагър – и не е имала възможността да се посвети на ролята.

Сега тези тийнейджъри вече са големи мъже, които не се нуждаят толкова много от грижите на майка си. Именно затова Памела успява да изпълни мечтата си и да се качи на сцената на Бродуей. А там, на първия ред, гордо седяха именно Брандън и Томас. Двамата, сякаш искаха да благодарят на майка си, че е избрала тях пред кариерата си преди време, носейки ѝ голям букет с цветя.

Памела Андерсън,

Снимка: Getty Images

Брандън и Дилън са деца на Памела Андерсън и Томи Лий. Двойката има световноизвестна връзка през 90-те години, която включва множество висоти и падения, включително и незабравимата секс касета, пусната в интернет. Записът е откраднат от личния сейф на младоженците от техни бивши служители, които проникват в дома им, за да го оберат с цел отмъщение заради уволнението. Историята вдъхнови и новия сериал „Пам и Томи“ по Hulu.

В допълнение на букета от децата си, Памела получи и такъв от червени рози, даден ѝ преди да се спусне завесата. По време на специалния момент, актрисата, облечена в черен секси тоалет, стоеше до колежката си Лана Гордън и изглеждаше доволна от това, което е показала на сцената.

Източник, който е бил в публиката по време на пиесата, казва пред списание People, че зрителите много са харесали Памела като Рокси Харт. „В края на шоуто си пролича, че тя много се е забавлявала“, казва зрителят.

Памела Андерсън

Снимка: Getty Images

Мюзикълът „Чикаго“, включващ музика от Джон Кандер, текстове и сценарий от Фред Еб и Боб Фос, дебютира на сцената през 1975 година. Шоуто, разказващо за две опасни и сексапилни дами, търсещи оправдателни присъди за убийство, също е и с хореография на Фос и остава едно от най-големите му и известни постижения.

Според Playbill, пиесата е най-продължителният американски мюзикъл на Бродуей и втората най-продължителна продукция на тази сцена след „Фантомът на операта“.

Миналия месец Андерсън говори пред списание People относно ролята си, казвайки че играта на Бродуей означава, че няма да има „предпазни въжета“ около себе си. Тя все пак е решила да се наслади на преживяването и да се опита да игнорира всички признаци на притеснение.

„Аз съм като гъба. Попивам всичко. Всяко едно мое преживяване е било лудо. Искам да кажа, че е лудост, че съм тук. Понякога трябва да се ощипя, за да видя дали не сънувам“, казва актрисата пред People. Допълни, че иска да види от какво е направена и дали може да се справи със задачата на Бродуей. Признава, че сценаристите използват оригиналната хореография на мюзикъла, като не щадят звездата откъм танцови стъпки.

Според Андерсън, това може да е началото на новата ѝ кариера в театъра. „Имам нужда от това в този момент. Чувствам, че трябва да се хвана за него много здраво. Обичам да работя. Обичам да работя здраво. Не съм толкова стара, че да се отказвам!“, категорична е Андерсън.

Други големи имена, които са влизали в ролята на Рокси през годините, включват Гуен Вердон, Ашли Шипсън Рос и Мишел Уилям, както и Рене Зелуегър във филмовата адаптация от 2002 година, където си партнира с Катрин Зита-Джоунс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари