IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Албер и принцеса Шарлийн споделиха трогателна великденска снимка

18 април 2022 14 40

Заедно с близнаците си принцеса Габриела и принц Жак

Getty Images

Getty Images

Принц Албер и принцеса Шарлийн от Монако споделиха трогателна великденска снимка, заедно с техните близнаци Габриела и Жак, появявайки се за първи път заедно от ноември 2021 година.

Това се случва само три дни след като Албер II даде положителна проба за COVID за втори път. Красивата семейна снимка на кралските особи е начинът им да пожелаят щастлив Великден на своите поданици. Кадърът на двойката и 7-годишните им деца беше споделен както от двореца, така и от самата принцеса Шарлийн, на нейната страница в Instagram, с пожеланието: „Честит Великден!“.

Говорителят на кралския двор в Монако потвърди в четвъртък, че принц Албер се е заразил с COVID за втори път, след като първия път беше болен през март 2020 г. Не е ясно дали съпругата му, принцеса Габриела и принц Жак са се заразили с вируса.

В последната година принцеса Шарлийн прекара дълги периоди далеч от семейството си, а причината беше влошеното ѝ здраве, включително това, което дворецът нарече „състояние на дълбока обща умора“.

През последните месеци 64-годишният принц Албер редовно ходеше на обществени събития без жена си, но пък в компанията на децата си. Последната обща снимка на семейството беше споделена от принцеса Шарлийн на 8 ноември, когато тя се завърна в Монако след като повече от осем месеца беше далеч от семейството си – в родината си Южна Африка. Но пък седмици по-късно тя беше приета в частна швейцарска клиника, където да продължи лечението си.

Официалното изявление на двореца, публикувано по-рано този месец, гласеше: „Следващите няколко седмици трябва да позволят на принцеса Шарлийн да укрепи допълнително здравето си, преди постепенно да възобнови своите официални задължения и ангажименти“.

Продължителното отсъствие на Шарлийн миналата година предизвика спекулации в жълтите медии, че тя и Албер са на път да се разведат. Според официалните данни принцесата е претърпяла операция от инфекция на ухото, носа и гърлото през октомври м. г. Според списание Page Six пък, майката на две деца за малко е щяла да умре, докато е била на самостоятелно благотворително пътуване в родината си, където получила тежка инфекция на синусите.

Принцеса Шарлийн, която е бивша плувкиня, се запозна с принц Албер през 2000 г. по време на състезание по плуване в Монако, а двойката се ожени през 2011 г. Децата им се родиха през 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари