IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн посрещна рождения си ден далеч от семейството

28 януари 2022 08 40

Тя все още е в клиника извън Монако

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Шарлийн стана на 44! Съпругата на принц Албер II, която е родена на 25 януари, отбеляза повода, споделяйки специално видео, посветено на нея. За разлика от предишни години, тази тя не успя да празнува заедно със своето семейство.

Заради здравословните си проблеми, които кралският двор на Монако не разкрива в подробности, бившата плувкиня е далеч от княжеството. Продължавайки своето лечение в специална клиника, тя едва ли е успяла да духне свещите на тортата си заедно със своите близнаци Габриела и Жак.

Според някои медии, принцът на Монако все пак е посетил съпругата си, но не е ясно дали е завел и децата при нея.

Макар рожденичката да не споделя своя нова снимка, за да я видят последователите ѝ, тя ги зарадва с 3-минутния клип, монтиран от екипа на нейната фондация. Там виждаме безброй снимки на нея и семейството, както и такива, свързани с работата ѝ.

„Почитаме ви за това колко много раздавате от себе си, за да промените живота на хората по света. Вашата страст и отдаденост към спасяването и промяната на животи наистина е вдъхновение. Вярваме, че това видео от вашето пътуване до момента, ви напомня колко сте обичана и ценена“, пишат от фондацията на принцеса Шарлийн по повод 44-ия ѝ рожден ден.

Последната публична проява на принцесата на Монако бе през ноември 2021 г. След това съпругът ѝ обяви пред медиите, че вследствие на УНГ операциите и дългият ѝ престой в Южна Африка, тя е отслабнала драстично и трудно се храни. Ето защо двамата взели решение да постъпи в болница, където да получи адекватна помощ.

„Тъй като съм наясно със слуховете, позволете ми да кажа, че това не е COVID. И не е рак. Също така няма връзка с проблеми в личния живот“, даде да се разбере принц Албер, коментирайки слуховете за дългото отсъствие на жена му от дома.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари