IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За празниците – показаха четирите деца на принц Албер

4 януари 2022 14 40

Освен близнаците, той има две по-големи, за които мнозина не знаят

БГНЕС

БГНЕС

Колко деца има принцът на Монако? Може би мнозина знаят, че той е горд татко на близнаците Габриела и Жак, но преди тях има и други наследници. Това разбраха някои за първи път, след като по-голямата му дъщеря показа, че те се познават и са се събирали неведнъж през изминалата година.

Джазмин Грималди, която е на 29, показа серия от снимки в своята история в Instagram, на които позира до по-малките си братче и сестриче, родени от принцеса Шарлийн. До тях е и извънбрачният син на принц Албер – Александър.

Освен че разкрива как е посрещнала 2022 г., най-голямата дъщеря на принца на Монако доказва, че е близка не само с него, но и с останалите му наследници, които са от две различни жени. Красавицата е от краткотрайната му връзка с американката Тамара Ротало.

И докато близнаците и Джазмин приличат доста на известния си баща, техният 18-годишен полубрат има по-екзотична външност. Александър Грималди е плод на флирта на принца със стюардесата Никол Кост през далечната 1997 г.

На общата снимка принцеса Габриела и принц Жак се усмихват до своите кака и батко, които най-вероятно са видели за последно през август на изминалата година. Това доказва късият бретон на русокосото момиченце на принцеса Шарлийн, за който тя разказа след като я посети в Южна Африка.

В средата на декември Джазмин честити рождения ден на близнаците, отправяйки мило послание към тях в социалните мрежи като тяхна по-голяма сестра.

Извънбрачните деца на принц Албер рядко говорят за него

През 2015 г. най-голямото дете на принца на Монако разкрива за връзката си с него за първи път. В интервю за Harper's Bazaar тя признава, че го вижда за първи път, едва когато е на 11. И разкрива, че майка ѝ е водила продължително дело, за да може Албер II да я признае за законна наследничка.

„Исках в този момент да се сближа с баща ми, да го опозная и той да ме опознае“, каза тя, като по думите ѝ, двамата вече са изградили чудесни отношения за годините, изминали оттогава.

Джазмин споделя още, че не познава баба си – покойната Грейс Кели, но я почувствала близка, когато гледала филма „Висше общество“, в който тя играе заедно с Франк Синатра.

„Имам страст към актьорството, пеенето и танците“, коментира още тя, показвайки, че е наследила нещо от баба си.

Шарлийн кара принц Албер да общува с всичките си деца

През годините са свързвали името на принц Албер с безброй известни жени, като не е тайна, че дори и след брака си с принцеса Шарлийн, той е флиртувал с няколко звезди. След това пък започва съдебният процес за доказване на бащинство, заради който неговата съпруга не го напуска. А според информация на списание People, именно тя е била човекът, който го накарал да поддържа връзка с по-големите си наследници, които нямат официални титли.

„Шарлийн наистина беше тази, която се опитваше да събере цялото семейство заедно“, обяснява източник пред изданието.

По-късно принцът на Монако признава пред някои медии, че постепенно съпругата му също започнала да общува с Джазмин и Александър, които успяла да приеме.

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Макар синът и дъщерята на принц Албер да са изключени от наследствената линия на Монако, те получават финансова подкрепа от своя баща. Освен това понякога присъстват на някои официални събития с него, което е поредният знак, че той не иска да ги крие от обществото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари