IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъжна вест: Кристиано и Джорджина са изгубили новороденото си момченце

19 април 2022 14 40

За щастие новороденото момиченце от близнаците е добре

Getty Images

Getty Images

Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес обявиха тъжната вест, че новороденият им син е починал. Вчера вечерта знаменитият футболист разкри в социалните мрежи, че с Джорджина са загубили момченцето при раждането, но за щастие, момиченцето е добре.

В сърцераздирателното си изявление Кристиано написа: „С най-дълбока тъга трябва да обявим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да изпита. Само раждането на нашето момиченце може да ни даде сили да изживеем този момент с малко надежда и щастие“, добави той и разкри, че другото им бебе се е родило здраво.

Играчът на „Манчестър Юнайтед“ добави в сърцераздирателното си изявление следното: „Бихме искали да благодарим на лекарите и медицинските сестри за цялата им експертна грижа и подкрепа. Всички сме съкрушени от тази загуба и любезно молим за уединение в този много труден момент. Нашето момченце ще бъде нашият ангел. Винаги ще го обичаме.“

Футболната мегазвезда бързо беше залята с милиони съобщения от своите последователи и фенове, които му изказват съболезнованията си.

В официалната страница на футболен клуб „Манчестър Юнайтед“ в Instagram също пише: „Вашата болка е и наша болка. Изпращаме любов и сила към вас и семейството ви в този момент.“ Много приятели и колеги на Роналдо също са споделили подкрепата си.

Миналата година двойката обяви, че очаква близнаци – момиче и момче. Испанката и португалецът използваха Instagram, за да споделят радостната си новина, показвайки снимки на близнаците си от видеозона. „С радост съобщаваме, че очакваме близнаци. Сърцата ни са пълни с любов – нямаме търпение да ви срещнем #благословени“, написа тогава звездата.

Кристиано вече е татко на четири красиви деца – 4-годишната дъщеря Алана Мартина, която е от връзката му с Джорджина, както и 4-годишните близнаци Ева Мария и Матео и 11-годишният Кристиано-младши, които бяха родени от сурогатна майка, но са биологични деца на футболиста.

Роналдо и Родригес се запознаха през 2016 г., когато се срещнаха в магазин на Gucci, където тя работеше като продавачка. „Дни по-късно се видяхме отново на събитие на друга марка“, спомня си тя пред италианското списание Elle. „Тогава можехме да говорим в по-спокойна атмосфера, извън работната ми среда. Това беше любов от пръв поглед и за двамата.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари