IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна ваканция за Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

31 януари 2022 16 30

Моделката навърши 28 години и отпразнува пускането на документалния си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя е Джорджина Родригес!

Преди няколко дни годеницата на Кристиано Роналдо навърши 28 години, отпразнувайки повода с парти, достойно за дама, която току-що е пуснала документалния си филм в Netflix. Макар все още да е доста млада, за да разказва целия си живот, Джорджина има много неща, които иска да покаже на целия свят. Тя успява да изживее приказката за Пепеляшка, превръщайки се от продавачка в магазин на Gucci в годеница на един от най-желаните и най-богатите мъже в света.

Родригес и Кристиано Роналдо избраха Дубай за специалния повод, взимайки със себе си четирите си деца. В момента двамата очакват още две, близнаци, като моделката показа наедрялото си коремче в социалните мрежи. Тя сподели снимка от плажа, позирайки заедно с Роналдо, Кристиано Роналдо-младши, близнаците Ева и Матео и най-малката дъщеря Алана Мартина.

На кадъра Джорджина е облечена в светлосин бански от две части, комбиниран с кърпа за глава в същия цвят и черни слънчеви очила. Наедрялото ѝ коремче привлече вниманието на феновете, които веднага започнаха да я поздравяват за фигурата и факта, че не се е отпуснала по време на бременността. Родригес и Роналдо очакват нова двойка близнаци, като и този път бебетата ще бъдат момче и момиче.

Футболистът също сподели семейния кадър в профила си, където написа специално послание към арабските си фенове. „Благодаря на Дубай за хубавото време. Благодаря на Дубай за топлото посрещане. Благодаря на Дубай за осигуряването на едни от най-хубавите семейни спомени. Дубай е вторият ми дом и семейството ми е благодарно за щедростта на красивите хора тук. Изпращам цялата си любов към вас“, гласеше описанието на Роналдо.

В момента Кристиано е в почивка, тъй като Висшата лига в Англия, където той играе за Манчестър Юнайтед, е в традиционната си зимна пауза. Това му позволи да отлети до Дубай, за да поддържа форма на топло и да си почине заедно със семейството.

Докато беше в Дубай обаче футболистът получи поредното си признание. Той се сдоби с наградата Globe Soccer за голмайстор на всички времена. До момента португалецът има цели 803 гола, отбелязани за отборите Спортинг, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Ювентус и Португалия.

Що се отнася до Джорджина, тя също има какво да празнува. Освен че навърши 28 години, тя пусна и своя биографичен филм „Аз съм Джорджина“. За специалния двоен повод моделката получчи специален подарък от Кристиано Роналдо, който пусна трейлъра за филма по фасадата на Бурж Халифа. Видео от момента беше споделено в социалните мрежи с описанието „Честит рожден ден на мен“.

Освен това Родригес публикува и няколко снимки от рождения си ден, на които позира заедно с цялото си семейство, показва как всички гости се наслаждават на светлинното шоу в Дубай, и множеството подаръци, които е получила от близки и приятели. „Мечтите наистина се сбъдват“, написа тя под колекцията от снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари