IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина Родригес отиде на преглед с децата

4 ноември 2021 17 50

Показа снимка от лекарския кабинет

БГНЕС

БГНЕС

Джорджина Родригес с първа снимка в социалните мрежи след като с Роналдо обявиха, че очакват близнаци. Половинката на футболиста, който отбеляза великолепен гол за „Манчестър Юнайтед“ срещу „Атланта“, отиде на гинекологичен преглед заедно с четирите им деца.

„Нетърпеливи“, написа красавицата към кадъра, на който лекарят я гледа на видеозон, а бъдещите батковци и каки гледат отстрани.

И макар 11-годишният Кристиано Роналдо-младши и 4-годишният Матео да се усмихват на камерата, двете момиченца – Ева и Алана Мартина, сякаш не се вълнуват чак толкова за бебетата, чийто пол все още не е ясен.

Само за по-малко от ден, публикацията на Родригес събра близо 4 милиона харесвания.

Джорджина, която е едва в 12-ата седмица и трябва много да се пази, защото бременността с близнаци е рискова, е отбелязала и таткото на снимката.

Роналдо направи истински рекорд в Instagram, споделяйки обща снимка с любимата си, на която той държи ехографска снимка на бъдещите им деца. Публикацията се превърна в най-харесваната в профила му, събрала над 31 млн. харесвания за 5 дни.

Ще минат ли под венчило най-сетне?

През годините на няколко пъти се говореше, че футболистът е предложил брак на Джорджина, от която има 4-годишната Алана-Мартина. Другите три са от сурогатна майка, но тя се грижи за тях като за свои.

Близки до известната двойка твърдят, че отношенията между футболиста и красавицата са безоблачни и на нея не ѝ трябва брачна халка, за да си гарантира, че ще бъде с него завинаги. Други пък спекулират с това, че тя се е съгласила да му роди деца номер 5 и 6 заради това, че ще подпишат.

Според испанското издание „Марка“, майката на футболната звезда е човекът, който спъва сватбата на сина си толкова време. Самата тя твърди, че нищо не зависи от нея, но писанията твърдят друго.

„Долорес постоянно говори за сина си – да не се жени за Джорджина, защото мисли, че тя иска само да се възползва от икономическите облаги. При това не само тя. Сестрите му – Катя и Елма, брат му Уго, също“, коментира източник.

Според таблоидите, именно Долорес Авейро разделя Роналдо с модела Ирина Шейк преди години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари