IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина и Роналдо разкриха пола на близнаците

17 декември 2021 17 40

Споделиха видео с четирите им деца

БГНЕС

БГНЕС

Вече е ясен полът на близнаците, които очакват Роналдо и Джорджина Родригес. Приятелката на футболиста реши да го разкрие пред феновете в Instagram, като го направи чрез специално видео, споделено и от двамата в социалните мрежи.

„Където животът започва и любовта никога не свършва“, написа половинката на Кристиано.

В клипа, заснет от бременната красавица, четирите деца на футболната звезда пукат балони, от които излизат конфети. Докато при момчетата се падат сини, при момичетата излизат розови. А това означава, че те ще са батковци и каки на момиче и момче.

Докато Кристиано-младши се радва за пола на близнаците, по-малкият му брат плаче. Момичетата пък са по-въодушевени от това, че жените ще доминират в дома им.

Във видеото Роналдо не присъства, но за сметка на това се вижда коледната елха на семейството, под която има безброй подаръци.

Преди броени дни Джорджина и децата бяха на почивка в Лапландия, където я видяхме със ски екипировка, от която коремчето ѝ не си личеше. След завръщането си обаче тя сподели, че е заснела фотосесия за двойната корица на списание Cosmopolitan – Испания. Именно там със сигурност тя ще покаже променената си фигура.

„Сърцата ни са пълни с любов. Нямаме търпение да ви видим“, сподели в края на октомври футболистът на „Манчестър Юнайтед“, потвърждавайки, че с неговата любима очакват близнаци. Двамата са заедно от 2017 г., като заедно отглеждат 11-годишния Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео (на 4 г.) – всичките родени от сурогатна майка. Те имат и свое дете – Алана Мартина, която също е на 4.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари