IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След почивката с Риана: A$AP Rocky арестуван заради стрелба

21 април 2022 14 50

Той беше задържан още при кацането си в Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ваканцията в Барбадос не приключи по най-добрия начин за A$AP Rocky.

След кацането си на 20 април в Лос Анджелис, 33-годишният рапър беше арестуван директно в частния си самолет. Според NBC News, акцията е била съвместна между полицията на Ел Ей и имиграционните служби, а причината е стрелба през 2021 година. A$AP, чието истинско име е Раким Майерс, е разследван заради инцидент, възникнал в Калифорния миналия ноември. Тогава е ранен един човек, който разказва за случилото се.

Според думите му, Майърс и още двама души са се приближили към него, като рапърът е държал пистолет. Няколко секунди по-късно той стреля три или четири пъти, като един от куршумите попада в лявата ръка на жертвата. До ареста на Раким за стрелбата не се е говорило в публичното пространство.

Задържането на A$AP идва само няколко дни, след като в медиите се появиха твърдения, че той е изневерил на Риана с дизайнерка на обувки. Слуховете се зародиха след написано съобщение в Туитър от инфлуенсър, който беше категоричен, че има доказателства. Малко по-късно въпросната дизайнерка излезе с официално съобщение, в което отрича твърденията, а самият инфлуенсър се извини.

По същото време Риана и Майърс, сякаш да затвърдят връзката си, заминаха заедно за Барбадос. Засега не е ясно дали изпълнителката е останала в родината си или се е върнала в Лос Анджелис заедно с приятеля си и баща на бъдещото ѝ бебе.

Това не е първият път, в който A$AP има проблеми със закона. През 2019 година той е обвинен в нанасяне на телесна повреда докато е бил в Швеция. Рапърът отрича обвиненията, но прекарва един месец в затвора, преди да бъде осъден. Беше му наредено да плати 1270 долара на жертвата и получи условна присъда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари