IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо с първа семейна снимка след загубата на сина си

26 април 2022 14 50

Футболистът посвети и попадение на починалото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес вече са у дома заедно с най-малкия член на семейството си – новородената им дъщеря.

Футболистът на „Манчестър Юнайтед“ сподели първа семейна снимка след загубата на другото си бебе – момченце – като благодари на целия свят за подкрепата, която е получил по време на трудните няколко дни. Кадърът беше публикуван в социалните мрежи и на него се вижда цялото семейство на Роналдо, включително и новородената му дъщеричка. Засега името ѝ не се споменава.

„Дом, мил дом. Джио и нашето момиченце най-накрая са с нас. Искаме да благодарим на всички за милите думи и жестове. Вашата подкрепа е много важна и всички ние почувствахме любовта и уважението, които имате към семейството ни. Сега е време да сме благодарни за живота, който посрещнахме на този свят“, написа футболистът.

Миналата седмица Кристиано сподели ужасяващата новина, че един от близнаците му – момченце – е починал веднага след раждането. „Това е най-голямата болка, която един родител може да изпита“, написа той в социалните мрежи. Футболистът допълни, че дъщеричката му е добре и само тя дава сили на семейството в този труден момент. Роналдо благодари на лекарите и целия медицински персонал, който се е грижел за Джорджина и я е подкрепял през цялото време.

На следващия ден звездата на „Манчестър Юнайтед“ получи огромна подкрепа от феновете на „Ливърпул“ по време на двубоя между двата отбора. Кристиано не беше на терена, но в седмата минута, съвпадаща с номера на футболиста, целият стадион „Анфилд“ избухна в аплодисменти. Видеото бързо обиколи социалните мрежи и достигна до самия Роналдо, който изрази огромната си подкрепа.

„Един свят... един спорт... едно глобално семейство. Благодаря, „Анфилд“. Аз и моето семейство никога няма да забравим този момент на уважение и подкрепа“, написа той под видеото в своя профил.

През уикенда Кристиано се завърна на терена за „Манчестър Юнайтед“, отбелязвайки единственото попадение при загубата от „Арсенал“. Тогава той го посвети на покойното си момче, целувайки ръката си и вдигайки я към небето.

Роналдо е баща и на 4-годишните близнаци Ева Мария и Матео, 4-годишната Алана и 11-годишния Кристиано-младши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари