IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо: Семейството е всичко

8 април 2022 08 30

Футболистът показа нова снимка на любимите си хора

БГНЕС

БГНЕС

„Семейството е всичко“. Това написа Кристиано Роналдо и сподели нова снимка с Дорджина Родригес и децата. Футболистът, който скоро ще увеличи фамилията си, се радва на свободното време с любимите си хора. 

Звездата на Манчестър Юнайтед сподели още, че се гордее със своето семейство. А сам за два дни, кадърът му, споделен в Instagram, вече е събрал над 10 милиона харесвания. 

В публикацията на Роналдо виждаме, че неговата половинка е в напреднала бременност. Въпреки това, тя често посещава тренировките на футболиста и сина му - Роналдо младши. 

Преди няколко дни Джорджина бе сама с децата, като сподели няколко снимки в социалната мрежа. На тях тя показва как малчуганите плуват в басейн и творят арт декорации заедно с нея в дома им. 

Родригес, която се появи на корицата на списание Forbes през февруари, продължава да вдъхновяв амного жени със своята история. За връзката си с Кристиано и своята сбъдната мечта тя разказа в документален филм за Netflixes. 

Красавицата все още не е съобщила кога точно трябва да роди. Едно обаче е ясно - тя очаква близнаци. И откакто съобщи новината за това, на няколко пъти сподели мили снимки с децата, които галят нейното коремче. 

„Всеки ден до теб е щастлив и специален. Обичаме те безкрайно. Благодаря много на най-добрия баща на света“, написа Джорджина и показа, че макар да е твърде зает, Роналдо намира време за игри с децата. 

Миналият месец изданието "Elnacional.cat" съобщи, че Родригес, която има едно дете от Роналдо и отглежда другите му, родени чрез сърогатна майка, харчи по 100 000 евро на месец за себе си и наследниците на известния футболист. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари