IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за бременни – Джорджина Родригес показва празнични тоалети

21 декември 2021 16 30

Половинката на Роналдо се снима за Cosmopolitan

БГНЕС

БГНЕС

Какво да облече една бременна жена за предстоящите празници? На този въпрос отговаря Джорджина Родригес, която вече не крие, че очаква близнаци. Вместо да избере удобния клин с широка талия, покриваща корема, върху който да сложи тениска или туника, половинката на Роналдо показва, че ще бъде стилна и неотразима за Коледа. Позирайки с няколко различни визии, красавицата дава идея на много жени, които очакват рожбите си и нямат нищо подходящо.

Гаджето на известния футболист доказва, че една жена може да бъде секси, независимо в кой триместър се намира. Сложила ръце на кръста, Родригес сияе с къса рокля по тялото. Тя е червена – един от основните цветове за празнични тоалети, при това с блестящи пайети. А акцент в нея е деколтето тип „лодка“, което се отличава с падаща драперия.

Elisabetta Franchi, H&M, Hildur Yeoman, Ana Locking и Paco Rabanne, са марките, които носи Джорджина за специалната фотосесия, в която коремчето ѝ вече си личи.

В специално видео, споделено от изданието, приятелката на Кристиано говори за изминалата година, която бе доста успешна за нея. Там я виждаме с чудесна розова рокля от плюш – друго нейно предложение за бременните за празници 2021. Ако пък искате нещо по-различно, то може да потърсите подобна на дългата ѝ розова пола – асиметрична, която не прилепва по тялото. Тя е съчетана с поло с пайети.

Ако все още криете, че сте бременна, може пък да подберете рокля с прав силует, изчистена, например в червен цвят. Съчетайте я с красиво бижу на врата, което да привлича повече внимание. Има и вариант да си купите по-официален тоалет – като нейната страхотна рокля с кремав цвят, която е по-разкроена. А в случай, че сте с екстравагантен вкус, със сигурност нейната оранжева рокля ще ви допадне.

Все пак, като всички други известни жени, бременната Джорджина също носи анцузи, които са най-предпочитани от дамите за тяхното ежедневие. Разглеждайки списанието, на чиято корица е самата тя, любимата на Роналдо носи страхотен комплект от три части (вижте го като разгледате галерията със стрелката вдясно) – панталон, потник и суитшърт с цип. На главата ѝ пък има шарена кърпа с логото на Dior.

„Вярвам в съдбата и още повече в кармата. Каквото даваш, това получаваш“, споделя още 27-годишната звезда, която през новата 2022 г. ще дари Роналдо с момиче и момче. А за бебетата, освен тя, най-много се вълнуват и батковците и каките на бебето, с които къщата на футболиста винаги ще е пълна със смях и детска глъч.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари