IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж разкри пола на бебето

27 април 2022 10 40

То е от петата му съпруга Рико Шибата

БГНЕС

БГНЕС

Никълъс Кейдж ще си има момиченце. Повече от три месеца след като обяви, че ще стане татко, той съобщи и полът на бебето. То е от петата му съпруга Рико Шибата, с която са в трепетно очакване.

Участвайки в Шоуто на Кели Кларксън, 58-годишният актьор разказа за вълненията си с неговата 27-годишна половинка.

„Ще имам малко момиченце“, сподели той. И добави, че името, което то ще носи, е свързано с един от любимите му хитове на „Бийтълс“. Той е написан от Джон Ленън и двамата го харесват.

„Нейното име, заради Across the Universe, ще бъде Ленън Оги – Оги за баща ми“, обясни той.

По думите на Кейдж, той дори вече знае как ще нарича накратко своята дъщеричка – Лени.

„Развълнуван съм. Това ще бъде най-голямото приключение в живота ми“, казва още холивудската звезда.

Никълъс Кейдж има двама синове

Актьорът вече е баща на двама сина и не крие, че ще му е интересно да отглежда момиче. То определено ще е по-специално за него, особено заради това, че ще се роди, когато той върви към 60-те.

Разликата между синовете му и третото дете, ще е доста голяма. Първото – Уестън Копола Кейдж, е на 31 години. То е от връзката му с Кристина Фултън. Освен него, звездата има още едно – 16-годишният Кал-Ел Копола Кейдж.

Актьорът предложи брак на Рико Шибата преди повече от година

В свое интервю Кейдж призна, че не успял да предложи лично на своята приятелка.

„Тя напусна Ню Йорк и се върна в Киото, Япония, а аз се върнах в Невада и не съм я виждал от шест месеца. Наистина сме щастливи заедно и наистина сме развълнувани да прекараме това време заедно, така че накрая просто казах: „Виж, искам да се оженя за теб“ и се сгодихме във FaceTime“, разказа той.

Никълъс Кейдж

Getty

Все пак Никълъс имал закупен пръстен – с черен диамант, който изпратил чак до Страната на изгряващото слънце, за да може неговата любима да си го сложи на лявата ръка.

„Любимият ѝ цвят е черен, така че тя искаше черното злато и черния диамант“, обясни той.

Актьорът, който мина под венчило за пети път, срещнал по-младата си съпруга чрез общи приятели. Тогава той снимал филм в Япония.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари