IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Луи на 4: Кралското семейство показа нови негови снимки

26 април 2022 17 40

Най-вероятно фотосите са направени от майка му Кейт

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Честит рожден ден, принц Луи!

Най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям навърши 4 години на 23 април. По този повод семейството сподели нови официални портрети на момчето, на които то се забавлява на плажа. Най-вероятно снимките са направени от херцогинята на Кеймбридж, която често снима децата си и е голям любител на фотографията.

Снимките са направени през април в Норфолк, а Луи очевидно се чувства добре пред камерата, показвайки широката си усмивка. Момченцето е облечено в сив пуловер от Olivier London, под който носи карирана бяла риза. Всичко това беше комбинирано с тъмнозелени къси панталонки. Обувките, разбира се, бяха оставени у дома, а Луи бягаше бос по плажа.

Кадрите по случай рождения ден идват четири месеца след последната публична поява на принц Луи. Тогава семейството му сподели коледна снимка, на която той позира заедно с мама, татко, сестра си Шарлот и брат си Джордж. По-големите деца на принц Уилям и Кейт последно бяха видени по време на великденската служба в Лондон преди седмица.

Според Daily Mail, 4-годишният Луи ще започне да посещава същото училище, в което ще учат Джордж и Шарлот. Той започва своите първи уроци този септември. Родителите им, които искат по-скоро да се преместят в Бъркшир, дълго време проучваха възможностите, при които и трите им деца да учат в едно и също учебно заведение. Очевидно са успели да намерят начин.

По-рано през годината стана ясно, че Уилям и Кейт планират да напуснат Лондон и да заживеят в провинцията. Английските медии съобщават, че херцозите на Кеймбридж усилено разглеждат домове в района на Бъркшир, по-специално в селата, които са в близост до дома на Мидълтън. Те също така насочват вниманието си и към имоти в близост до имението на кралицата в Уиндзор.

Кейт е изключително близка с родителите си Майкъл и Карол, които често се грижат за внуците си, когато херцозите изпълняват кралските си задължения или пътуват извън страната. Мидълтън винаги е говорила с умиление за детството си в Бъркшир и иска да осигури същата идилична среда за своите деца.

„Говори се, че и трите деца ще напуснат лондонските училища. Уилям и Кейт особено харесват идеята семейството им да живее недалеч от родния дом на херцогинята. И двамата обичат провинцията“, казва източник пред Daily Mail.

Засега не е ясно точно кога ще стане официалното преместване, като от кралското семейство отказват официален коментар по темата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари