IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на първия си наследник: Риана с нетрадиционно бебешко парти

4 май 2022 08 30

Изпълнителката организира празненство няколко дни след ареста на A$AP Rocky

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Риана и A$AP Rocky са в очакване на първото си дете. Двамата дълго криеха бременността, но сега все по-често се появяват на светски събития и не се притесняват от папараците. Риана пък е категорична, че няма да крие промените в тялото си, обличайки провокативни тоалети, които са малко по-разголени от обикновените дрехи за бременни.

Сега изпълнителката продължава своя нетрадиционен стил, организирайки бебешко парти като никое друго. Частното събитие се е състояло в Лос Анджелис само няколко дни, след като A$AP Rocky беше арестуван по подозрения, че е стрелял по друг човек. Рапърът беше освободен под гаранция от 500 000 долара.

Според медиите отвъд океана, партито е било организирано в студио в Холивуд в петък, 22 април. На него са присъствали няколко известни гости, които са били помолени да носят неонови тоалети, за да се впишат в темата. А тя е била „рейв парти“. Присъстващите не са имали право да правят снимки или клипове, но пък са получили няколко подаръка, включително тениска, на която са изобразени Риана и A$AP Rocky като деца.

„Рейв бебешкото парти на Ри и Rocky“, пишело на предната част, а на гърба е допълнено „Аз бях на партито на Ри и Rocky и получих само тази тениска“.

Партито идва няколко дни, след като A$AP Rocky, роден като Ракин Майърс, беше задържан на летището в Лос Анджелис във връзка със стрелба през ноември 2021 година. Полицията в Ел Ей го разследва за това, че е ранил човек в ръката, след като е стрелял по него шест пъти. Рапърът беше освободен от ареста няколко часа по-късно срещу гаранция.

Риана и Майърс очакват първото си дете, обявявайки бременността през януари. През април изпълнителката застана на корицата на Vogue, където говори за различния си начин на обличане и желанието си да предпази детето си на всяка цена. Тя също така загатна и малко за бебешкото парти, което също не се вписва в нормите.

„Без брънч, без светли цветове. И без никакви животински форми. На някои хора им харесва, но това просто не е за мен. Лично аз искам парти. Искам всички да се забавляват. И аз трябва да участвам. Не искам да седя на стол и всеки да слага подаръците си в краката ми“, категорична бе бъдещата майка.

Тя допълни, че няма да прави парти, на което да обяви пола на бебето. Подобни събития станаха много популярни през последните години, като хората се надпреварват чие ще е по-грандиозно. Понякога обаче щастливият момент се превръща в трагедия, като вече има доказани случаи на инциденти или пожари.

Засега Риана не издава дали знае пола на бебето си, нито кога трябва да се роди то.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари