IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана беше специално почетена на Met Gala

4 май 2022 17 50

Макар да не присъства на събитието, изпълнителката беше сред гостите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана със сигурност е една от личностите, които бихме искали винаги да виждаме на светски събития. Нейният уникален и екстравагантен стил често се различава от масовия и привлича погледите към себе си. Това се е доказало през годините на безброй червени килими, включително и пред стълбите на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, където се провежда ежегодната Met Gala.

В зависимост от темите на модното събитие, организирано от Vogue, Риана е носила жълта рокля с безкраен шлейф от Guo Pei, флорална рокля от Comme des Garcons, минирокля от Maison Margiela и много други. През 2021 година тя се появи с огромна черна рокля, която доста поразително приличаше на палто. Риана заяви, че е искала да изглежда едновременно силна и женствена.

Тазгодишната Met Gala обаче мина без присъствието на барбадоската красавица, тъй като тя вече е в напреднала бременност и трябва да почива. В момента Рири очаква първото си дете от приятеля си A$AP Rocky, като полът и терминът остават в тайна. Въпреки че не присъства на Met Gala, духът на Риана все още беше в „Метрополитън“ под интересна форма.

От Vogue публикуваха няколко детайла от зад кулисите на най-голямата вечер в модата, показвайки как са успели да почетат Риана. По принцип телефоните и снимките са забранени в самия „Метрополитън“ по време на бала, но от списанието нямаше как да пропуснат да споделят с феновете най-новата си придобивка.

Модната библия е отдала необходимото внимание на Риана, създавайки ѝ прекрасна мраморна статуя, намираща се точно в Музея на изкуствата. „Статуята на Eirene (Олицетворение на мира) обикновено е най-високопрофилната мраморна богиня в гръко-римските галерии. Но сега имаме Риана, направо от корицата на тазмесечния Vogue“, написаха от списанието под видео, публикувано в социалните мрежи.

Статуята на Риана, която сега се намира сред над тридесет хиляди произведения от колекцията от гръцко и римско изкуство в музея, е моделирана по нейната снимка на корицата на майския брой на Vogue. За зашеметяващата си снимка, изпълнителката показва наедрялото си коремче, носейки дантелено боди от Alaia, допълнено с червени ръкавици и обувки.

Тазгодишното отсъствие на Риана от Met Gala е по-много специална причина – очакване на първо дете. В интервю за Vogue, изпълнителката говори за по-различния си стил за бременни, който беше обект на критики в социалните мрежи. Тя призна, че отрича традиционните дрехи и ще носи това, което иска, независимо от мнението на хората.

„Още като разбрах, че съм бременна, си казах, че няма да си променям стила. Просто много обичам модата и няма да я забравя, само защото тялото ми се променя“, категорична бе Риана. Тя се надява да вдъхнови и да окуражи другите бъдещи майки да носят това, което искат, без да се притесняват от околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари