IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваня Джаферович показа майка си

4 май 2022 15 00

Помислиха я за негова сестра

БГНЕС

БГНЕС

Ваня Джаферович трогна последователите си в социалните мрежи, показвайки своята майка. Бившият футболист сподели две снимки, показващи как са се променили двамата през годините.

„Аз и майка ми 39 години по-късно...“, написа той.

На кадрите, споделени от него, виждаме Ясминка Джаферович днес, усмихваща му се насреща. И преди време, държейки го като бебе на ръце.

„Когато погледите говорят, всяка една дума е излишна! Volim te mama“, завършва Ваня.

Постът на звездата от Сървайвър е събрал 1,8 хиляди харесвания. Под него мнозина пишат, че жената на снимката по-скоро може да мине за негова сестра, отколкото майка.

„Еха, колко е красива и младолика! Бъдете здрави!“, „Много мили снимки!“, „Невероятни сте, Ваня! Това е щастие! Нека още дълги години този поглед и тази майчина любов да те радва теб и твоето прекрасно семейство! Бъдете здрави и благословени!“, „Приликата е очевидна! Комплименти за майка ви, която въпреки ужаса, който е изживяла с много любов и майчина обич е успяла да съхрани толкова позитивност и радост от живота! Адмирации“, гласят част от коментарите във Facebook.

Преди време, Ваня Джаферович сподели снимки от своето детство, на които видяхме неговото семейство.

През март тази година риалити звездата навърши 39. Тогава сподели, че се чувства като онова малко дете на 5, което е празнувало с приятелите си.

Ваня Джаферович е роден в Босна и Херцеговина. Израства в Босански брод. След началото на войната през 1992 г., семейството му се изселва в Пожега. А няколко месеца по-късно се мести в Загреб, столицата на Хърватия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари