IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариел Уинтър се мести в друг град заради папараците

11 май 2022 18 00

Звездата от „Модерно семейство“ иска да има личен живот

БГНЕС

БГНЕС

Ариел Уинтър се е преместила от Лос Анджелис в Ел Ей. Актрисата, позната от „Модерно семейство“, сподели, че е взела решението заради папараците.

24-годишната звезда бе специален гост на подкаста Quitters. Негов водещ е Джули Боуен, която в сериала играе нейната майка. Пред нея тя сподели, че заради фотографите тя е продала къщата си и иска да има личен живот далеч от тях.

Ариел ще живее заедно с гаджето си Люк Бенуърд и кучетата им в нов дом. Там те се надяват да започнат начисто и да не четат повече фалшиви новини за себе си.

„Част от причината, поради която винаги мразех Ел Ей, беше, защото бях следена от папараци в продължение на много голяма част от живота ми“, казва Уинтър.

Когато е само на 11 години, Ариел получава ролята на Алекс в „Модерно семейство“. И оттогава „Наистина, наистина не обичам да нахлуват в моето пространство... Не обичам да се чувствам наблюдавана. Винаги съм искала да живея много нормален живот“, казва тя. И изтъква, че не желае да бъде снимана където и да отиде, както и да вижда кадри с нея, за които не са поискали нейното съгласие.

„Просто не съм този човек. Славата и всичко това не са нещо, което ме интересува. Просто искам да живея възможно най-обикновен живот“, категорична е актрисата.

Преследват Ариел Уинтър от години

Актрисата си има проблеми с папараците от години. През 2012 г. майка ѝ Крисула Уоркман губи попечителството над нея поради обвинения, че я малтретира. След това за неин настойник е определена по-голямата ѝ сестра. Оттогава таблоидите не спират да се ровят в личния живот на трите.

Според Ариел, ужасно травмиращо е близо 30 папараци да я следват всеки ден.

Уинтър посочва, че много звезди нямат избор какво да споделят за своя личен живот, което е отвратително, особено, ако славата им започва в крехка детска възраст.

„Има хора, които могат да споделят всичко в живота си – и аз уважавам това. Но това трябва да е избор. Искам да видите работата ми и моите герои... Всеки заслужава поверителност“, завършва звездата, според която решението да се премести е най-доброто, което е направила за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари