IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 8 години пауза Ева Мендес е готова да се завърне към киното

11 май 2022 14 40

Актрисата си беше взела почивка от филмите, за да отгледа дъщерите си

Getty Images

Getty Images

Ева Мендес разкри, че се надява да се завърне към актьорската професия, но с „кратък списък“ от одобрени филмови проекти. Половинката на Райън Гослинг се появи в токшоуто The View във вторник и там сподели, че може и да се снима отново в киното, след като 8 години се беше отдала на майчинството. Ева заяви обаче, че е готова да работи само и единствено, ако получи правилното предложение.

48-годишната Мендес разказа, че сама е решила да си даде почивка от актьорството, за да отгледа дъщерите си, които споделя с 41-годишния Гослинг – Есмералда, която сега е на 7 години и Амада, която е на 5.

Една от водещите на шоуто – 66-годишната звезда Упи Голдбърг, попита Ева с какъв проект би искала да се завърне към киното, на което чаровната латино красавица отговори: „Знаеш ли, Упи, имам толкова кратък списък с това, което бих правила. Преди децата бях готова да се снимам в почти всичко, но сега не бих приела да се снимам във филм, в който има насилие, сексуалност и др. Списъкът наистина е кратък.“

Тя добави: „Проектът трябва да е хубав и чист. Нещо като „Дисни“.“

Последната поява на Ева на голям екран беше във филма на съпруга ѝ Райън от 2014 г. „Изгубената река“. Наскоро Ева предостави гласа си на инструкторка по йога за епизод на австралийския анимационен детски сериал Bluey.

Ева има повече от двадесет филмови проекта зад гърба си, включително хитове като „Тренировъчен ден“, „Бързи и яростни 2“, „Хитч“, „Мястото отвъд дърветата“, където се запозна с Райън и др.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари