IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг за живота с Ева Мендес и двете им дъщери

6 януари 2022 16 30

Актьорът говори за родителството по време на пандемия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Гослинг е един от малкото актьори, които нямат профили в социалните мрежи, рядко се появяват на светски събития и почти никога не говорят за семейния си живот.

Той е женен за Ева Мендес от 2011 година, като двамата имат и две дъщери – 7-годишната Есмералда и 5-годишната Амада. Досега обаче момичетата не са придружавали родителите си на червения килим, нито пък са показвали лицата си в социалния профил на майка си. Феновете на известната двойка все още се чудят каква е тайната за щастливия брак и какво е мнението на децата за успешните кариери на родителите им.

Е, любопитството им беше донякъде задоволено, след като Гослинг сподели детайли за семейния си живот и отглеждането на две момичета по време на пандемията. Актьорът даде интервю пред списание GQ, където леко зачекна темата за уюта у дома, но отново не навлезе в детайли, следвайки примера на съпругата си.

Райън Гослинг

Снимка: БГНЕС

Темата за семейството излезе на преден план, когато Гослинг и журналистът обсъждаха времето и как то започва да тече все по-бързо. Именно затова актьорът започва все по-често да мисли за семейството и децата си, като се стреми да прекарва все повече време у дома. „Децата растат доста бързо и трябва да гледам към часовника много повече, отколкото го правех преди“, казва той.

Както много родители по света, Гослинг и Мендес са били принудени да измислят различни занимания за децата си по време на пандемията. Изолацията накара голяма част от малчуганите да останат у дома заради затварянето на училища и детски градини, което пък наложи промяна на работния график на родителите.

„Нашите деца преминаха през труден период, в който нямаха възможност да виждат своите приятели и да общуват с други хора. С Ева направихме всичко възможно, за да поддържаме нормална среда“, казва Гослинг. Допълва, че със съпругата му са извършили повече актьорска дейност, отколкото в който и да било техен филм. Публиката обаче е била доста по-строга от тази в киното и предизвикателството е било по-голямо.

Ева Мендес

Снимка: БГНЕС

Говорейки за филми, Райън казва, че не бърза да показва своите пред децата си. Според него, те все още са във възраст, в която трудно могат да различат фантазията от реалността. GQ пише, че Есмералда е гледала бойната сцена на баща си с Харисън Форд на снимачната площадка на филма Blade Runner 2049 през 2017 година и извикала по средата на снимките, „Ти печелиш“. Това накарало Форд шеговито да я попита, „А аз как се справям?“. Дъщерите на Гослинг също така смятали, че той работи на Луната, когато е играл Нийл Армстронг в „Първият човек“ през 2018 година.

Но с напредването на времето Есмералда и Амада започват все по-добре да разбират същността на работата на татко. Наскоро обаче те помислили, че той наистина е агент на ЦРУ и името му е „Сивият човек“. Точно така се казва новият филм на Гослинг, в който той си партнира с Крис Еванс и Реге Пейдж.

Райън Гослинг

Снимка: Getty Images

Въпреки че Райън и Ева Мендес понякога говорят за децата си по време на интервюта, те се опитват по всякакъв начин да ги предпазят от светлината на прожекторите. Това включва и избягване публикуването на техни снимки в социалните мрежи.

„Винаги съм имала ясна граница, когато става въпрос за децата и мъжа ми. Разбира се, ще говоря за тях, с ограничения, но няма да публикувам снимки на ежедневието ни. И тъй като децата ми все още са много малки и не разбират какво означава публикуване на снимки, нямам тяхното съгласие да го направя. И няма да публикувам снимка докато не получа тяхното съгласие“, категорична е актрисата.

Райън Гослинг

Снимка: Getty Images

Според нея, отказът да споделя повече за семейството си работи чудесно за щастливия ѝ брак с Райън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари